Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két év múlva lesz az esküvőm, megváltozzak addig?
160 cm-hez vagyok most 70 kg.
Bízom benne, hogy 2 év múlva is lehet azért ilyen ruhát kapni, ha meg nem, legfeljebb keresek egy hasonlót.
Ne hallgass rá, 2 éve is volt hasonló,2 év múlva is lesz,tudom,én kb 10 éve tiniként nagyonhasonlót (mellnél kivágással,vállpánttal) néztem ki,vőlegény csak pár éve lett hozzá,de idén ilyenben házasodtunk :)
egyébként meg kép lementve gondolom,megvarratod,kész,ezen nem múlik.Hagyd a károgókat.
50 kiló ehhez reális,vagy ha pocakból sikerül inkább,akkor ha csipőn,lábon marad is,55 kilóval is jól fog állni.
Ha NEKED ez fontos és TE jobban érzed magad ettől akkor igen.
Továbbá az egészséges életmód sem tesz rosszat neked. :)
Hát ezt a ruhát csak nagyon jó alakkal lehetne felvenni, olyan nőnek, akinek van dereka (és az jócskán elkülöníthető a teste többi részétől).
Egyébként gáz, hogy nem magad miatt, és nem is a párod miatt akarsz lefogyni, csak egy buta ruha az oka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!