Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ma 6-kor lesz az esküvőm, és 39,4 a lázam. Megőrülök!

Szerintem is jó megoldás a hűtőfürdő, ahogy előttem is írták, fokozatosan hűtsd a vizet.
Necces esküvő előtt, de a fokhagyma + mézes kamillatea is csodákra képes.
Én indulás előtt vennék be lázcsillapítót, az kitart azért valameddig este. De szerintem a fürdő sokat fog segíteni. Sok sikert, és figyelj magadra, ne idegeskedj, így vagy úgy menni fog. Jó zene és jó kaja mellett a hangulat is rendben lesz!! :)

nagyon sajnálom:S
Max mondja be a aki a ceremóniát tartja h az esküvő 7kor lesz,menj el egy injekcióért,egy gyors hűtőfürdő,és menj fordászhoz,sminkeshez,mert ha lázas vagy folyik a víz rólad,rossz lesz vissza gondolni h de beteg voltam,és elfolyt a sminkem és szét jött a hajam... Ha rosszul vagy ne legyél ott a lagzin. Azért sok boldogságot:) MOST INDULJ AZ ORVOSHOZ!!!! mindenki előtt libegj be,és szaladj haza,aztán go smink stb. Aztán sok boldogságot,és sokáig legyetek együtt (:
Brigi

En is nagyon beteg voltam az eskuvonom.
Csak sugtam az igent, mert hangom se volt!
Aspirin meg tea, nem mertem meg aznap a lazam de tojast lehetett volna sutni az arcomon olyan forro volt!

Kedves utolsó!
Most aztán ágyba kúrálni magát a kérdezőnek, nincs idő...
Hivd fel az ügyeletet..kijönnek..mond el a gondod, segitenek...
Szoritok Neked.....:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!