Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért nem értik meg sokan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik meg sokan, hogy piros, fekete, fehér színekben nem illik vendégként megjelenni egy esküvőn?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból, mivel annyiszor olvasom ezen az oldalon, hogy "miért is ne?".

Én személy szerint nem sok esküvőn jártam életemben, maximum 2-3, de ezt az illemszabályt azért betartották a vendégek. Mondjuk ez mind főleg hagyományos, falusi esküvő volt, lehet azért.

2012. szept. 27. 13:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
76%
Nem értem mert egyetlen esküvőnek sem szabadna ennyire a külsőségekről szólnia.
2012. szept. 27. 13:54
 22/87 anonim ***** válasza:
66%

Én személy szerint az esküvőmön magammal és a párommal voltam elfoglalva, és nem azt sasoltam hogy most aztán ki milyen színű ruhában állított oda.

Volt ennél jobb dolgom is!

Illemszabály ide-illemszabály oda, én nem az a típus vagyok aki bárkit is leszólna az öltözékéért.

Ha most teszem azt a nagymamám feketében jön oda, mert mondjuk az az egy elegáns ruhája van, nem mondom azt neki hogy mama, gyorsan húzzál haza átöltözni akár egy otthonkába is mert az illemszabály tudod...

Ez csak egy hatalmas sznobság, semmi más!

2012. szept. 27. 13:54
 23/87 anonim ***** válasza:
80%
Vagy ha gyászol valaki, és 1 évig csak fekete ruhát hord. Akkor esküvőre sem fog más színű ruhába menni ez is egy illem.
2012. szept. 27. 13:56
 24/87 anonim ***** válasza:
13%

Nő ne vegyen fel fekete színű öltözetet, teljesen fehérből menyasszonyon kívül csak kosztümöt (ahol igazán adnak a stílusra ott a kosztüm nem elég), piros és mindenfajta rikító színű ruha mehet esküvőre, még arisztokraták közt is.

Férfiak hordhatnak fekete öltözetet nyugodtan, de az igazán formális esküvői öltözet a zsakett vagy a díszegyenruha.

2012. szept. 27. 13:57
 25/87 anonim ***** válasza:
68%

"mi van?"

Szép kérdés egy olyan beszélgetésnél, ahol illemszabályokról van szó...

Egyébként kimaradt egy "van" szó. Az említett oldalon (Szex, szerelem) szoktak napszámra sírni a tizenéves srácok, hogy a lányok lenézik azt, akinek nincs pénze. Itt én azt írtam, hogy nekem nem volt pénzem új ruhára és a leendő házaspár beleegyezésével vettem fel pirosat egy egyáltalán nem hagyományos esküvőn.

Erre megy a lepontozás.

2012. szept. 27. 14:03
 26/87 anonim ***** válasza:
94%
akkor legutóbbi esküvön a menyasszony se ismerte az illemet,közeli rokon lány,én kisérgttem ruhapróbára.Egyik próba után mentünk nekem nézni ruhát.Ő kapásból egy tűzpirosra mutatott hogy az az én színem.Tényleg szép volt,igy én tűzpirosban voltam.Ő végig hófehérben,éjfél után is.Senki nem szólt hogy miért tűzpiros.
2012. szept. 27. 14:04
 27/87 anonim ***** válasza:
95%

2 éve voltunk egy esküvőn, de ott a menyasszony úgy kérte, hogy mindenki feketében ill., sötét barnában legyen.

4 hónapon kerestem a számomra megfelelő fekete alkalmi ruhát! Azért nem olyan egyszerű ám!

A feketét max. temetésre veszik fel az emberek, nem egy esküvőre!

Idén volt az esküvőnk, de mi annyit kértünk a násznéptől, hogy jöjjenek el! Nyilván nem azért öltünk bele az esküvőnkbe 1,5 milliót, hogy 20-an legyünk!

A legtöbben azzal jöttek, hogy nem tudják mit vegyenek fel és, hogy venniük kell valami ruhát rá!

Nekünk az volt a válaszunk rá, hogy bármiben jöhetnek!

Sógornőm volt az egyik koszorúslány, majd éjfél után olyan ruhát vett fel, ami leginkább az utcasarkon álló lányokon mutat jól.. senki sem botránykozott miatta.

Csak ránk figyeltek és mi voltunk a főszerepben!

2012. szept. 27. 14:06
 28/87 anonim ***** válasza:
66%

13:54: Természetesen mindenki úgy él, ahogy jól érzi magát és amíg nem szól meg másokat, igazán nem zavar senkit.

A magam részéről úgy vélem, addig van értelme az illemszabályoknak, amíg a gyakorlatban is van értelmük. Például mikor átadom a helyem, ennek van értelme. Egy fehérruhás menyasszony és egy pirosruhás menyecske mellé fehéret, pirosat nem felvenni - ennek is van értelme. Logikus.

De mindenki másképp gondolkodik.

2012. szept. 27. 14:07
 29/87 anonim ***** válasza:
61%

A tanúm fehér kosztümben volt, és volt vendég is piros ruhában. Eddig fel sem tűnt, de most, hogy mondjátok mindjárt megyek és szétcsapok köztük.

Ez nevetséges, és akkor mégis milyen színben lehet menni? A legtöbb embernek fekete és fehér ruhái vannak, ha rózsaszínben vagy babakékben megyek, akkor meg az lesz a baj, hogy olyan mint a koszorúslányok ruhája és egyébként is abban sem illik menni mert hogy néz már ki, a barna snassz mert a fosnak is olyan a színe, a narancssárga meg a sárga rikító és jönnek rá a bogarak a szürke meg lehangoló és mellesleg a fekete és a fehér keveréke, tehát egy halott menyasszony színe bla bla, ez úgy ahogy van csak a szokásos esküvői lázban égő pics@k kötözködése.

Ezért nem is akarom megérteni.

2012. szept. 27. 14:10
 30/87 anonim válasza:
30%

Vicces ahogy a prolik itt felvannak háborodva az illemszabályok miatt.

Biztos kézzel esznek.

2012. szept. 27. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!