Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért erősködnek a sminkesek, hogy lagzira a vőlegények is legyen egy kis sminkje?
Jó fotósnak nem gond,egyébként is ezért fizetek,egyszerű képeket bárki megcsinálja...
Párom izzadós,5 perc után már az alapozó az ingére csöpögött volna...
(templomi és polgári után is inget cserélt,annyira nem birja a meleget,éttermben klima volt)
Szerintem ha mondom neki hogy őt is sminkelnék,először kinevet,majd sminkessel együtt mehetek melegebb éghajlatra...
De szerintem sem férfinak való a smink...
szempillaspirál? ugyanmár...szemhéjpúder,szájfény is lgyen?
Egy jó fotósnak az a dolga, hogy kijavítsa, ha fénylik a bőr vagy hiba van rajta. Minden tisztességes minőségű esküvői fotón végeznek utómunkálatot, elvégre ezért fizetek és nem a szomszéd Jóska csinálja a képeket. Aki meg izzadós az az alapozót is leizzadja, mint ahogyan a nők is. Aki fotózott életében tudja, hogy egy kevéske alapozótól nem lesz jobb a nyers fotó, mintha nem lenne smink.
Én nem erőszakoltam volna rá a férjemre a sminket és főleg nem mondok olyat, ahogy nekem olyan pasi nem is kéne. Remélem akinél esküvő előtt mondta azt a vőlegény, hogy nem kér sminket ott az asszony gyorsan lelépett. Aki meg ráerőszakolta...hát, nincs hozzáfűznivalóm.
Azért szerintem ha a kettő közül választani kell, akkor inkább az alapozó, mert az a természetesebb.
Szoktam fotósokkal dolgozni, és többségük sokkal szívesebben veszi, ha kevesebbet kell javítani.
Gondoljatok bele, hogy ha fotózás előtt lepúderezed, sokkal természetesebb, mintha photoshoppal átszerkesztik. Mert mi van, ha a fénylés eltakarása végett eltűnik a fény. Mármint úgy értem, hogy mondjuk balról süt a nap, mindenkit megvilágít balról, jobbra árnyék, a csávónak meg az egész feje egységes, mintha csak odamásolták volna. Vagy eltűntet az arcról ráncokat vagy barázdákat, amiktől teljesen megváltozik a feje.
Nehogy már 5 másodpercet ne bírjon ki, amíg végigszalad a fején az ecset.
A hivatalos fényképezkedés az esküvő előtt szokott lenni, nem? Közben gáz lenne órákra elvonulni. Lealapozzák a vőlegényt, elkészülnek a fotók, aztán lemossa ha nem bírja, ennyi. A partyfotókon meg majd kijavítja a fényképész ha kell.
Szempillaspirálról szó sincs remélem, bár elég vicces lehet visszanézni a fotókat ahol a vőlegénynek dús, műszempilla hatású 3D-s szempillái vannnak :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!