Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hozzámennél, "leélnéd" az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzámennél, "leélnéd" az életed olyannal aki valószínűleg sokkal hamarabb meg fog halni mint te?

Figyelt kérdés

A keresztlányomról van szó, nagynénje vagyok de velem van a legjobb kapcsolata nekem kéri ki néha a véleményem... Szóval 18 éves koráig elég sok csalódás érte minden téren korához képest. A családja elég tehetős volt, de aztán az apja a nagy részét eljátszotta stb. Ezek után az apja elhagyta az anyját és megkérte a keresztlányomat hogy soha többet ne keresse... Szerelmi csalódásai is voltak de ez hosszú lenne. Ezek után beiratkozott iskolába dolgozni kezdett és elköltözött egyedül. 19 éves korában megismerkedett egy férfival, csak kalandnak gondolta és elkezdtek találkozgatni, de nem vették egymást komolyan. A férfi azt hitte rögtön lefekszik vele az első este de hát ő nem ilyen. Aztán eltelt fél év és csak utána történtek "dolgok". Kezdett komoly lenni a kapcsolatuk. Ekkor bevalotta a férfi hogy van felesége, de külföldön utazgat.Megmondta hogy rossz a házasságuk mert érdekből, pénz miatt ment hozzá anno a felesége. Persze ekkor nagyon szomorú lett és be akarta bejezni a kapcsolatukat. Mivel én is mondtam neki hogy minden pasi ezt a kamu szöveget mondja hogy majd elválik stb. azóta eltelt jó sok idő már 25 éves 7 éve vannak együtt. A feleség tud róla de nem akar elválni és a férfi se akarta elveszíteni a vagyont. a k.lányomat már ismeri a férfi testvére barátai, én is ismerem a férfit. Családként él mindenki, mindenki ismeri de így mégis furcsa. Most eldöntötte a férfi hogy elválik és hagyja veszni a vagyon nagyrészét. a következő a probléma.- Nagy a korkülönbség, eleinte senki nem értette mindenki bele magyarázta hogy a k.lányom érdekből van vele stb. Most már mindenki elfogadta. a férfi ugyan túlkoros de még szeretne gyereket és elvenné feleségül. De most k.lányom nagyon megijedt. Tényleg imádja ezt a férfit de a korkülönbség miatt nagy esély van rá hogy a férfi meghalna, ő meg viszonylag egyedül maradna a gyerekkel. Szóval mit tennétek????

(Ráadásul szerintem túlságosan szereti.Egyszer autóbaleset érte a férfit és azt mondta öngyilkos lesz ha nem éli túl és tudok, hogy ezt komolyan gondolta.. Nagyon féltem!)

2012. aug. 15. 20:29
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Többi válaszolónak- tudom hogy bárki bármikor meghalhat! De itt tényleg sok a korkülönbség és én féltem hogy hamar egyedül marad mivel labilis személyiség.... Plusz ha kijön a generációs különbség...
2012. aug. 16. 19:53
 42/49 anonim ***** válasza:
90%
Igazad van, szerintem túl nagy a korkülönbség, hogy hosszabb távon gondolkodjanak. Az én férjem tíz évvel idősebb, ez még nem probléma, de itt úgy látom dupla annyi, nem működhet sokáig.
2012. aug. 16. 21:25
 43/49 anonim ***** válasza:
0%

Honnan tudod, hogy nem működhet sokáig? Én 24 vagyok, párom 28 évvel idősebb. Most 20 hós a kislányunk, és már 10 éve együtt vagyunk.

Kedves kérdező, ha gondolod, leírom privátban a mi történetünket.

2012. aug. 16. 23:58
 44/49 anonim ***** válasza:
90%
Hááát, azért ez nem normális. Vagy apakomplexus van a háttérben, vagy a k.lányod tényleg k.
2012. aug. 17. 00:40
 45/49 anonim ***** válasza:
93%
McGalagony: Jó ég, 14 évesen összejöttél egy 42 éves férfival és az apád nem verte agyon?
2012. aug. 17. 09:31
 46/49 anonim ***** válasza:
0%
Majdnem 15 voltam, és nem, nem verte agyon, bár az elején természetesen voltak gondok, de mindent meg lehet oldani...
2012. aug. 17. 15:18
 47/49 anonim ***** válasza:
54%

Igenis rib@nc a keresztlányod,de nem a korkülönbség miatt,hanem mert egy nős ember szeretője volt évekig.És ráadásul ostoba is.Az,hogy ügyvédnek készül,semmit nem jelent.Ugyan már,minden házas férfi azzal eteti a nőjét,hogy a felesége nem is szereti,csak a pénzért van vele.Ezzel próbálja egyrészt nyugtatni a lelkiismeretét,másrészt megtartani a fiatal libát.

De hogy valójában mit érez az a nő,akit megcsaltak,akit megaláztak,akinek elszerették a férjét,az már más tészta.Igaz,ezzel az ilyen gerinctelen nőcskék nem szoktak törődni.

Könnyű a feszes kis fenekével beleülni a készbe,abba,amiért más dolgozott meg.

Ismerős számomra is a helyzet,nemhiába utálom az ilyen kis libákat,mint a keresztlányod.A szüleim házasságát is egy ilyen tette tönkre,édesanyám még most,évek múltán is betege a történteknek.

De tudod,én hiszek abban,hogy mindenki megkapja idővel azt,amit érdemel.Amint elmúlik az újdonság varázsa,kijönnek az első szarkalábak,a férfi megunja,és ugyanúgy lapátra teszi majd,mint az előző,eldobott nejét.Akkor sírhat majd az eltékozolt évek miatt.Mert most még azt hiszi,hogy az idő vele kegyesebb lesz,mint az előző feleséggel,de nem.És bár szánom,de mindenki a saját sorsáért felel.

2012. aug. 18. 08:20
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, a szüleid házasságát apád tette tönkre, nem a kiscsaj ígért örök hűséget anyádnak, hanem ő...
2012. aug. 22. 04:33
 49/49 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Valamiért az az érzésem, hogy nem a 25 éves lányt foglalkoztatja az elhalálozás kérdése,

hanem -a korodnál fogva- inkább téged.

Amúgy, ha tényleg sportos és fiatalos a pasi, akkor simán megérheti akár a 95 évet is.

Igaz, hogy a keresztlányod akkor még csak "mindössze" 70 éves lesz!!

2012. szept. 30. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!