Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hozzámennél, "leélnéd" az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzámennél, "leélnéd" az életed olyannal aki valószínűleg sokkal hamarabb meg fog halni mint te?

Figyelt kérdés

A keresztlányomról van szó, nagynénje vagyok de velem van a legjobb kapcsolata nekem kéri ki néha a véleményem... Szóval 18 éves koráig elég sok csalódás érte minden téren korához képest. A családja elég tehetős volt, de aztán az apja a nagy részét eljátszotta stb. Ezek után az apja elhagyta az anyját és megkérte a keresztlányomat hogy soha többet ne keresse... Szerelmi csalódásai is voltak de ez hosszú lenne. Ezek után beiratkozott iskolába dolgozni kezdett és elköltözött egyedül. 19 éves korában megismerkedett egy férfival, csak kalandnak gondolta és elkezdtek találkozgatni, de nem vették egymást komolyan. A férfi azt hitte rögtön lefekszik vele az első este de hát ő nem ilyen. Aztán eltelt fél év és csak utána történtek "dolgok". Kezdett komoly lenni a kapcsolatuk. Ekkor bevalotta a férfi hogy van felesége, de külföldön utazgat.Megmondta hogy rossz a házasságuk mert érdekből, pénz miatt ment hozzá anno a felesége. Persze ekkor nagyon szomorú lett és be akarta bejezni a kapcsolatukat. Mivel én is mondtam neki hogy minden pasi ezt a kamu szöveget mondja hogy majd elválik stb. azóta eltelt jó sok idő már 25 éves 7 éve vannak együtt. A feleség tud róla de nem akar elválni és a férfi se akarta elveszíteni a vagyont. a k.lányomat már ismeri a férfi testvére barátai, én is ismerem a férfit. Családként él mindenki, mindenki ismeri de így mégis furcsa. Most eldöntötte a férfi hogy elválik és hagyja veszni a vagyon nagyrészét. a következő a probléma.- Nagy a korkülönbség, eleinte senki nem értette mindenki bele magyarázta hogy a k.lányom érdekből van vele stb. Most már mindenki elfogadta. a férfi ugyan túlkoros de még szeretne gyereket és elvenné feleségül. De most k.lányom nagyon megijedt. Tényleg imádja ezt a férfit de a korkülönbség miatt nagy esély van rá hogy a férfi meghalna, ő meg viszonylag egyedül maradna a gyerekkel. Szóval mit tennétek????

(Ráadásul szerintem túlságosan szereti.Egyszer autóbaleset érte a férfit és azt mondta öngyilkos lesz ha nem éli túl és tudok, hogy ezt komolyan gondolta.. Nagyon féltem!)

2012. aug. 15. 20:29
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%

De bennem 7 nap múlva is felmerülne, hogy mi lenne ha. És ha már látom, hogy nem kaland, akkor vagy nem megyek bele, vagy elfogadom, hogy ez van. Elvben, mert gyakorlatban nem kezdenék ennyivel idősebb pasival.

7 év már bőven nem kaland. Már 7 hónap sem az.

2012. aug. 15. 20:58
 22/49 anonim ***** válasza:
93%

Szomorú,hogy az anyja ezt hagyta.19 évesen egy 45 éves nős férfi hogy lehet valakinek alternatíva,aki ráadásul 7 évig jobban szerette a vagyonát,mint a keresztlányodat?Fogalmam sincs,hogy mi történt,de gyanítom,hogy most sem önszántából mondott le erről az igen kényelmes felállásról,lehet,hogy a feleség kidobta.A keresztlányod már eddig is értékes éveket pazarolt el.Jövőképe sincs a férfival,csak annyi,hogy előbb hal,mint ő.Ez azért nem egy pozitív dolog,amire építeni lehet.

Hogy mit tennék? Most már semmit.Ha eddig nem tudtam hatni a lányra,akkor nem most fogok.Bíznék benne,hogy 25 évesen már felnőtt és el tudja dönteni,hogy hogyan tovább.Sajnos az ő élete,akkor is,ha elszúrja.

2012. aug. 15. 21:05
 23/49 anonim ***** válasza:
96%

én inkább attól tartanék a k.lányod helyébe,hogy 10év múlva-amikor ő még mindig csak fiatal 35éves lesz,addigra a férfi már bőven nagypapa korú. szóval: nem rosszindulatból mondom,de nem tudom elképzelni,hogy × év múlva,ez ne jelentsen problémád.

rádásul a családomban pont történ is egy ilyen.a nő 30 volt,a férfi 50 amikor összekerültek.most,hogy a férfi már 65..-háát vannak problémák

2012. aug. 15. 21:07
 24/49 anonim ***** válasza:
91%
Ebből is csalodas lesz....nem akarok vészmadarkodni,és hidd el nem is azert irom mert én is egy vagyok azokbol akik még soha nem éltek nagy-korkülönbséges kapcsolatban,és mégis azt károgjak hogy eleve halottt ügy,de ez veszett fejsze nyele....a pasi hazugsaggal inditott...utana évekig huzta az orranal fogva...most hirtelen lepni akar...gondolom azert mert otthon mar annyit romlott a helyzet az afférja miatt főleg hogy mar sok mindent nem veszithet.A k. lányod mindnekepp fejezze be asulit,teremtsen maganak egzisztenciat,és csak akkor vallalja be ha biztos benne hogy egyedül is el tudja tartani a gyereket!!!!!!!!!!Ebből ne engedj! A többit kiheveri...
2012. aug. 15. 21:12
 25/49 anonim ***** válasza:
96%
Én azt nem értem miért nem hagyta ott amikor kiderült, hogy van felesége. Megcsalta a feleségét, sőt ezt 7 évig fent is tartotta, abból már nem nagyon lesz hűséges férj. Én inkább ezen aggódnék mint a korkülönbség miatt.
2012. aug. 15. 21:18
 26/49 anonim ***** válasza:
71%

Ne féltsd a keresztlányodat tudja hogy mit csinál.A pénzéért maradt vele,mellette pedig szeretőt tart.Ha meghal a férfi úgyis rámarad a vagyona,a többi meg nem érdekli

2012. aug. 15. 21:42
 27/49 A kérdező kommentje:

A normális válaszokat köszönöm! Az utolsó néhány rosszindulatú válaszokat igyekszem nem figyelembe venni. Igen hibáztak mert együtt maradtak amíg nős volt. De k.lányom ismeri, már beszél a férfi feleségével és a férfi akart elválni. Én szinte az összes vagyonomat a k.lányomra fogom hagyni, iskola mellett dolgozik is és jól keres szóval nem szegény annyira és nem is lesz! Nem a pénz miatt van vele kedves válaszoló, már írtam. Ne ítélkezz hülyeségeket amikor nem is ismered a részleteket!

Köszönöm!

2012. aug. 15. 21:53
 28/49 anonim ***** válasza:
77%

Nem olvastam a kommenteket.

Unokatestvérem 20 évesen jött össze az akkor 55 éves párjával. Hosszú évekig éltek párként, majd feleségül vette.

Egy bibi van, hogy a férfi kikötötte, hogy ő nem akar gyereket. Bele is ment az unokatestvérem akkor, de ma már iszonyatosan sajnálja, hogy nincs gyereke.

Most 45 körüli a nő, a férfi 75. Szeretik egymást, soha nem kellett az unokatesómnak dolgozni, mert a hapsi olyan gazdag. De gyerekük nincs, ezt nagyon sajnálja a nő.

2012. aug. 15. 22:20
 29/49 anonim ***** válasza:
51%
A ribi meg a vén kéjenc meséje,csodás.És az is,hogy ez az egész normális a családotoknak,fúj.
2012. aug. 15. 22:26
 30/49 anonim ***** válasza:
65%
Anyukám 29 éves volt, mikor meghalt, tehát apukám 34 évesen egyedül maradt. Tehát ilyen alapon semmi nem biztos. Elég nagy butaság azon gondolkozni, hogy ki fog előbb meghalni.
2012. aug. 16. 01:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!