Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzámennél, "leélnéd" az életed olyannal aki valószínűleg sokkal hamarabb meg fog halni mint te?
A keresztlányomról van szó, nagynénje vagyok de velem van a legjobb kapcsolata nekem kéri ki néha a véleményem... Szóval 18 éves koráig elég sok csalódás érte minden téren korához képest. A családja elég tehetős volt, de aztán az apja a nagy részét eljátszotta stb. Ezek után az apja elhagyta az anyját és megkérte a keresztlányomat hogy soha többet ne keresse... Szerelmi csalódásai is voltak de ez hosszú lenne. Ezek után beiratkozott iskolába dolgozni kezdett és elköltözött egyedül. 19 éves korában megismerkedett egy férfival, csak kalandnak gondolta és elkezdtek találkozgatni, de nem vették egymást komolyan. A férfi azt hitte rögtön lefekszik vele az első este de hát ő nem ilyen. Aztán eltelt fél év és csak utána történtek "dolgok". Kezdett komoly lenni a kapcsolatuk. Ekkor bevalotta a férfi hogy van felesége, de külföldön utazgat.Megmondta hogy rossz a házasságuk mert érdekből, pénz miatt ment hozzá anno a felesége. Persze ekkor nagyon szomorú lett és be akarta bejezni a kapcsolatukat. Mivel én is mondtam neki hogy minden pasi ezt a kamu szöveget mondja hogy majd elválik stb. azóta eltelt jó sok idő már 25 éves 7 éve vannak együtt. A feleség tud róla de nem akar elválni és a férfi se akarta elveszíteni a vagyont. a k.lányomat már ismeri a férfi testvére barátai, én is ismerem a férfit. Családként él mindenki, mindenki ismeri de így mégis furcsa. Most eldöntötte a férfi hogy elválik és hagyja veszni a vagyon nagyrészét. a következő a probléma.- Nagy a korkülönbség, eleinte senki nem értette mindenki bele magyarázta hogy a k.lányom érdekből van vele stb. Most már mindenki elfogadta. a férfi ugyan túlkoros de még szeretne gyereket és elvenné feleségül. De most k.lányom nagyon megijedt. Tényleg imádja ezt a férfit de a korkülönbség miatt nagy esély van rá hogy a férfi meghalna, ő meg viszonylag egyedül maradna a gyerekkel. Szóval mit tennétek????
(Ráadásul szerintem túlságosan szereti.Egyszer autóbaleset érte a férfit és azt mondta öngyilkos lesz ha nem éli túl és tudok, hogy ezt komolyan gondolta.. Nagyon féltem!)
Így 7 év után gondolja meg magát, amikor végre elválik a férfi? Eddig nem volt ideje ezeket átgondolni?
Nem tudom mennyi az a bizonyos korkülönbség, de csak nem lehet annyira vészes. 10 év? 15? Ettől még egyáltalán nem biztos, hogy a férfi sokkal előbb fog meghalni, és egyébként sem igazán venném figyelembe ezt a dolgot. Ha 5 éven belül meghalna, én meg egyedül maradnék egy picivel (és ezt előre tudnám) na talán akkor fontolnám meg, de így...nem érdekelne.
A csalódásai nem igazán értem, hogy jönnek ide, de ha a férfi tényleg elválik, mert őt szereti (és gyanítom így van, ha már mindenki tud róluk) akkor örüljön, hogy végre boldogok lesznek, és ne ilyeneken agyaljon.
ha elszalasztja ezt a szerelmet, bánni fogja élete végéig.
gyakran előfordul, hogy ilyen korkülönbségnél az idősebb hozzáfiatalodik a párjához.
Én biztatnám, optimistán álljon a dologhoz.
A ffi korát nem látom, elárulod?
Nem az hal meg előbb aki koros, hanem aki soros. Rokon is halt meg 32 évesen, apám és nagybátyám 80 felettiek, egy rokon 96 évesen halt meg.... nagyapám 56.
Mekkora az a korkülönbség?
Nem érdekelné a lányt, ha tényleg igazán szereti.
Két jó indokom van rá:
1. Mással is előfordulhat, hogy fiatalon megözvegyül, és egyedül marad a gyerekkel, mert bárkit érhet baleset, bármikor bármi történhet. Nem a legrosszabbra kell felkészülni mindig.
2. Sok ember vidáman, tetterősen éri meg, hogy betölti a 80-at, túléli a gyerekeit, táncol az unokák esküvőjén, dédunokákat és ükunokákat lovagoltat a térdén.
Honnan tudhatnád előre, hogy meddig fog élni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!