Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzámennél, "leélnéd" az életed olyannal aki valószínűleg sokkal hamarabb meg fog halni mint te?
A keresztlányomról van szó, nagynénje vagyok de velem van a legjobb kapcsolata nekem kéri ki néha a véleményem... Szóval 18 éves koráig elég sok csalódás érte minden téren korához képest. A családja elég tehetős volt, de aztán az apja a nagy részét eljátszotta stb. Ezek után az apja elhagyta az anyját és megkérte a keresztlányomat hogy soha többet ne keresse... Szerelmi csalódásai is voltak de ez hosszú lenne. Ezek után beiratkozott iskolába dolgozni kezdett és elköltözött egyedül. 19 éves korában megismerkedett egy férfival, csak kalandnak gondolta és elkezdtek találkozgatni, de nem vették egymást komolyan. A férfi azt hitte rögtön lefekszik vele az első este de hát ő nem ilyen. Aztán eltelt fél év és csak utána történtek "dolgok". Kezdett komoly lenni a kapcsolatuk. Ekkor bevalotta a férfi hogy van felesége, de külföldön utazgat.Megmondta hogy rossz a házasságuk mert érdekből, pénz miatt ment hozzá anno a felesége. Persze ekkor nagyon szomorú lett és be akarta bejezni a kapcsolatukat. Mivel én is mondtam neki hogy minden pasi ezt a kamu szöveget mondja hogy majd elválik stb. azóta eltelt jó sok idő már 25 éves 7 éve vannak együtt. A feleség tud róla de nem akar elválni és a férfi se akarta elveszíteni a vagyont. a k.lányomat már ismeri a férfi testvére barátai, én is ismerem a férfit. Családként él mindenki, mindenki ismeri de így mégis furcsa. Most eldöntötte a férfi hogy elválik és hagyja veszni a vagyon nagyrészét. a következő a probléma.- Nagy a korkülönbség, eleinte senki nem értette mindenki bele magyarázta hogy a k.lányom érdekből van vele stb. Most már mindenki elfogadta. a férfi ugyan túlkoros de még szeretne gyereket és elvenné feleségül. De most k.lányom nagyon megijedt. Tényleg imádja ezt a férfit de a korkülönbség miatt nagy esély van rá hogy a férfi meghalna, ő meg viszonylag egyedül maradna a gyerekkel. Szóval mit tennétek????
(Ráadásul szerintem túlságosan szereti.Egyszer autóbaleset érte a férfit és azt mondta öngyilkos lesz ha nem éli túl és tudok, hogy ezt komolyan gondolta.. Nagyon féltem!)
Nem tudom. Mennyivel hamarabb? Ha már 7 éve vele vagyok, akkor ez úgy 7 nap múlva felmerült volna bennem és ez alapján vagy hanyagolom, vagy elfogadom a helyzetet.
De. "Egyszer autóbaleset érte a férfit és azt mondta öngyilkos lesz ha nem éli túl"
Ez alapján nem szereti, csak kapcsolatfüggő.
Bocs, de ha 32 lenne, akkor meg esélyes lenne, hogy másik nőbe is beleszeret, az is elcsábítja, és akkor meg azért marad egyedül a keresztlányod, mert elválnak.
Nem ezen kell agyalni!
Ha akar tőle gyereket, akkor szüljön neki!
Később lehet, hogy ha elvesztené a párját, pont azt nem bocsájtaná meg magának, hogy nem szült neki gyereket, nem maradt egy része meg a közös utódban, és ő teljesen egyedül marad.
Így nem maradna egyedül akkor sem, ha a (leendő) férjét egyszer elveszíti.
Nem a k.lányom most lesz 25 éves a férfi 52 éves jelenleg!
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!