Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házasok ti hogyan reagáltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok ti hogyan reagáltatok arra, hogy a vendégek akik nem mentek el nem szóltak előre?

Figyelt kérdés
Hétvégén lagziba mennénk, de nem megyünk a páromnak hiába mondom már hetek óta, hogy szóljon nekik, de egyszerűen nem érdekli, én nem ismerem a párt így szólni sem tudok nekik.
2012. aug. 13. 09:11
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

szerintem mindenképp szólni kell.

én jártam úgy.. az a lány akit a legjobb barátnőmnek hittem, több mint egy év után visszamondta a tanúskodást mondván dolgoznia kell nem tud eljönni, egy hónappal előbb azt mondta jön mint vendég mert azóta másik tanút választottam.

az esküvőnk napján szembesültem vele hogy nem jött el. nem hívott, semmi. később a neten , közösségi oldalon találtam egy kurta üzenetet miszerint anyagi okok miatt nem jött.

hát mondanom sem kell mire gondoltam (nem kell a duma)

tudta nagyon jól hogy kicsi esküvő lesz tehát nincs nászajándéközön, nem is vártuk el, bár többet kaptunk:)

az esküvő pedig pesten volt, ahol a lány is lakik, tehát max néhány vonaljegyébe került volna....azóta nem érzem már olyan fontosnak őt az életemben. lehet szemét dolog te így érzem. eltávolodtam.

26/N

2012. szept. 2. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!