Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házasok ti hogyan reagáltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok ti hogyan reagáltatok arra, hogy a vendégek akik nem mentek el nem szóltak előre?

Figyelt kérdés
Hétvégén lagziba mennénk, de nem megyünk a páromnak hiába mondom már hetek óta, hogy szóljon nekik, de egyszerűen nem érdekli, én nem ismerem a párt így szólni sem tudok nekik.
2012. aug. 13. 09:11
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%
Akkor kérd el a párodtól a nevüket, vagy a telefonszámukat...
2012. aug. 13. 10:00
 12/31 anonim ***** válasza:
92%
repíts egy táviratot nekik a megadott címre, feltüntetve a becenevüket. Gratulálj nekik, és jelezd a távolmaradásotokat. Egyébként a pénzt hogy adtátok oda, ha még a nevüket sem tudjátok?
2012. aug. 13. 10:10
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ez fura:

véletlenül összefutottak a pároddal, akkor adták kézbe a meghívót.... a nászajándékba szánt pénzt pedig a férjed akkor rögtön előhúzta a zsebéből és átadta, vagy hogy került hozzájuk már az esküvő előtt?????

2012. aug. 13. 10:36
 14/31 A kérdező kommentje:

Én vagyok aki egyáltalán nem ismerem őket, a párom is inkább csak a vőlegényt, a pénzt a párom adta oda a vőlegénynek.

Nem is értem minek hívtak meg minket.

2012. aug. 13. 10:40
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint a párod már akkor tudta, hogy nem fogtok elmenni, no de ilyen esetben nem is szoktak nászajándékot adni!! Akkor miért adott a férjed nekik pénzt? Nekem ez nem tiszta.
2012. aug. 13. 10:42
 16/31 A kérdező kommentje:
Oké lehet, hogy értelmetlenül írtam, a páromnak ez a férfi évekkel ezelőtt munkatársa volt, de nem voltak barátok meg semmi közelebbi kapcsolatban sem, csak ismerősök, nagyon ritkán összefuttattok mostanában, a meghívó átadásakor is egy festékes boltban futottak össze a pénzt nem ekkor adta oda a párom, hanem bement a srác munkahelyére és ott.
2012. aug. 13. 10:44
 17/31 anonim ***** válasza:
59%

Szép meghívó, ha még a nevük sincs rajta...

De miért kérsz tanácsot, ha mindegy mit mondunk akkor sem tetszik. Te már eldöntötted, hogy nem baj ha nem szóltok, most értsünk egyet veled ha nincs igazad akkor is?

Elég csúnya dolog ha nem szóltok, itt most nem a kapcsolat, vagy a lagzi milyensége határozza meg, hanem hogy meg lettetek hívva valahová.

Meddig tart elkérni neked is a számot a párodtól ha ő ilyen felelőtlen? semeddig, csak te nem is akarod.

2012. aug. 13. 10:48
 18/31 A kérdező kommentje:

ma 10:42

Azért lett pénz adva, mert ők is csak azért hívtak meg egy "idegen" családot, kétlem hogy azért, hogy együtt örüljünk az ő boldogságuknak. De a pénz a legkevesebb ami zavar, engem az zavar, hogy a párom nem képes felhívni és szólni nekik, hogy nem megyünk.

2012. aug. 13. 10:49
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Még valami, ma már szinte mindenki elérhető facebookon, Párod ismerősei között megkeresheted a becenevük alapján és nem nagy erőfeszítés küldeni egy mailt hogy "köszönjük a meghívást sajnos nem tudunk ott lenni de gratulálunk stb stb.....
2012. aug. 13. 10:50
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Valóban borzasztó felelőtlen párod van.

(Ez a válasz már tetszik???)

2012. aug. 13. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!