Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok ti hogyan reagáltatok arra, hogy a vendégek akik nem mentek el nem szóltak előre?
Egyébként ez fura:
véletlenül összefutottak a pároddal, akkor adták kézbe a meghívót.... a nászajándékba szánt pénzt pedig a férjed akkor rögtön előhúzta a zsebéből és átadta, vagy hogy került hozzájuk már az esküvő előtt?????
Én vagyok aki egyáltalán nem ismerem őket, a párom is inkább csak a vőlegényt, a pénzt a párom adta oda a vőlegénynek.
Nem is értem minek hívtak meg minket.
Szép meghívó, ha még a nevük sincs rajta...
De miért kérsz tanácsot, ha mindegy mit mondunk akkor sem tetszik. Te már eldöntötted, hogy nem baj ha nem szóltok, most értsünk egyet veled ha nincs igazad akkor is?
Elég csúnya dolog ha nem szóltok, itt most nem a kapcsolat, vagy a lagzi milyensége határozza meg, hanem hogy meg lettetek hívva valahová.
Meddig tart elkérni neked is a számot a párodtól ha ő ilyen felelőtlen? semeddig, csak te nem is akarod.
ma 10:42
Azért lett pénz adva, mert ők is csak azért hívtak meg egy "idegen" családot, kétlem hogy azért, hogy együtt örüljünk az ő boldogságuknak. De a pénz a legkevesebb ami zavar, engem az zavar, hogy a párom nem képes felhívni és szólni nekik, hogy nem megyünk.
Valóban borzasztó felelőtlen párod van.
(Ez a válasz már tetszik???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!