Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen köszönőajándékot kaptak a vendégek tőletek?
Gondolom esküvőre gondolsz :))
Nálunk az ültetőkártya egy gyönyörű tartóban volt, ami felváltva strasszköves szív és strasszköves galamb motívum volt. A nyugatinál vettem akciósan.
Nálunk ez és egy exclusivabb bonbon volt a köszönetajándék :)
Igen,nyilván esküvőre gondolok,ha ebbe a topikba írtam ki a kérdést!:))
Köszönöm az eddigi válaszokat!Még gyűjtöm az ötleteket,jöhetnek még!:)
Nem mondom hogy hülye ötlet a köszönőajándék de azt sem mondom hogy "hasznos".
Csak azt kérem magyarázzátok el,miért van erre szükség?
Ez egy apró kedveskedés, amit az ember eltehet emlékbe. Sok olyan alkalom van, amire apróságot kapunk, pl névnapra a képeslap, mégis jólesik a gesztus.
Az ajándékozás nem azért van hogy hasznos legyen. Illetve, ha már egy kis mosolyt csaltam a másik arcára, már megérte. Nálunk is olyan jó volt nézegetni, amikor mindenki olvasgatta a feliratot, nézegették hogy a mellette ülőnek milyen van, és sokan külön meg is köszönték.
Ha meg közeli rokon, barát, nálunk ki is tették vitrinbe, polcra azóta (láttuk :)) és ez jól esik.
Hát mi szombaton voltunk esküvőn, a névjegy kártya nagyon ötletes volt, talán pasztell színű kis átlátszó anyagba raktak különböző cukrokat, összekötötték vörös szalaggal, a vörös szalagra fel volt húzva egy arany kemény papír, ráírva a nevünk narancssárgás-pirosas tollal.
Majd mikor mentünk el minden család, pár kapott egy dobozba, tortaszeleteket, sütiket.
12L
Nekünk most lesz az esküvőnk 2 hónap múlva.
Mi mindenkinek egy DVD - t fogunk adni, az együtt töltött 4 év videóival. Hol jártunk, miket csináltunk. Mindenki nagyon jó ötletnek tartja.
És elég személyes :)
Ha tetszik és ti is szeretnétek ilyet akkor szívesen megcsinálom :)
20 /L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!