Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen köszönőajándékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen köszönőajándékot kaptak a vendégek tőletek?

Figyelt kérdés
(A kérdés persze azoknak szól,akik adtak. Tudom,h nem mindenhol szokás.)
2011. szept. 1. 12:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom esküvőre gondolsz :))

Nálunk az ültetőkártya egy gyönyörű tartóban volt, ami felváltva strasszköves szív és strasszköves galamb motívum volt. A nyugatinál vettem akciósan.

[link]

Nálunk ez és egy exclusivabb bonbon volt a köszönetajándék :)

2011. szept. 1. 12:38
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A pasik kicsi kiszerelésű Jagermaistert, rajta a címke helyett a fotónk és egy kis felirat (Köszönjük hogy velünk ünnepeltétek ezt a gyönyörű napot) volt mindegyiken, a női vendégek pedig kis díszdobozban, masnival átkötött cukrozott mandulákat kaptak, 5 darabot, ahogy a babona tartja: egyet a szerelemért, egyet a boldogságért, egyet a termékenységért, egyet az egészségért, egyet a jólétért.
2011. szept. 1. 12:39
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
5 szem mandula( [link] ) szép dobozkában,rátüzve pedig pauszpapíron,h mit jelképez, a nevünk és a dátum.
2011. szept. 1. 12:42
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
A felnőttek 3 szem mandulát egy kis szütyőben, a gyerekek/fiatalok egy szem csokit. És mindenki kapott mellé egy kis tekercset, különleges papírból, szalaggal átkötözve, amiben megköszöntük hogy eljöttek.
2011. szept. 1. 12:44
 5/18 A kérdező kommentje:

Igen,nyilván esküvőre gondolok,ha ebbe a topikba írtam ki a kérdést!:))

Köszönöm az eddigi válaszokat!Még gyűjtöm az ötleteket,jöhetnek még!:)

2011. szept. 1. 12:47
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia én csináltam papirvirágot és a közepén volt egy csillámporos mécses ez volt a szalvétagyűrű és egyben a köszönőajándék is üdv Zsani
2011. szept. 1. 12:58
 7/18 anonim ***** válasza:
54%

Nem mondom hogy hülye ötlet a köszönőajándék de azt sem mondom hogy "hasznos".

Csak azt kérem magyarázzátok el,miért van erre szükség?

2011. szept. 1. 14:12
 8/18 anonim ***** válasza:
90%

Ez egy apró kedveskedés, amit az ember eltehet emlékbe. Sok olyan alkalom van, amire apróságot kapunk, pl névnapra a képeslap, mégis jólesik a gesztus.

Az ajándékozás nem azért van hogy hasznos legyen. Illetve, ha már egy kis mosolyt csaltam a másik arcára, már megérte. Nálunk is olyan jó volt nézegetni, amikor mindenki olvasgatta a feliratot, nézegették hogy a mellette ülőnek milyen van, és sokan külön meg is köszönték.

Ha meg közeli rokon, barát, nálunk ki is tették vitrinbe, polcra azóta (láttuk :)) és ez jól esik.

2011. szept. 1. 14:16
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi szombaton voltunk esküvőn, a névjegy kártya nagyon ötletes volt, talán pasztell színű kis átlátszó anyagba raktak különböző cukrokat, összekötötték vörös szalaggal, a vörös szalagra fel volt húzva egy arany kemény papír, ráírva a nevünk narancssárgás-pirosas tollal.

Majd mikor mentünk el minden család, pár kapott egy dobozba, tortaszeleteket, sütiket.

12L

2011. szept. 1. 14:16
 10/18 anonim ***** válasza:
61%

Nekünk most lesz az esküvőnk 2 hónap múlva.

Mi mindenkinek egy DVD - t fogunk adni, az együtt töltött 4 év videóival. Hol jártunk, miket csináltunk. Mindenki nagyon jó ötletnek tartja.

És elég személyes :)

Ha tetszik és ti is szeretnétek ilyet akkor szívesen megcsinálom :)

20 /L

2011. szept. 1. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!