Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen köszönőajándékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen köszönőajándékot kaptak a vendégek tőletek?

Figyelt kérdés
(A kérdés persze azoknak szól,akik adtak. Tudom,h nem mindenhol szokás.)
2011. szept. 1. 12:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%

14:20!

Ez nem hírdető oldal!

Mellesleg baromi nehéz lehet POWER POINT-ba összeszerkeszteni majd kiírni DVD-re...

2011. szept. 1. 16:42
 12/18 anonim ***** válasza:
50%

16:42 !!

Nem hirdetem magam csak segítőkész vagyok, biztos nagy baj. A másik, sajnállak hogy te power pointtal oldanád ezt meg... sokkal szebb munkákat lehet csinálni, ami igényes már megbocsáss.

2011. szept. 1. 17:14
 13/18 anonim ***** válasza:
15%

Miért nem lenne normális?

Azért mert te nem így gondolod vagy valami trauma ért másnak lehet boldog és szép élete.

Sajnálom, hogy neked nem az... de ha valakivel veszekedni akarsz akkor azt nem itt kell! Ez egy normális kérdés volt és nagyon eltértél a választól.

Na csá

2011. szept. 1. 17:29
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

A veszekedést remélem törlik. Mindenesetre jobb olyasmit adni, ami kettőtöknek jelent sokat, hanem úgymond semleges. Aranyos a dvd is kettőtökről, de nem hiszem hogy nézegetném otthon ahogyan kolléganőm és férje kirándul, meg nyaral, meg puszilkodik, meg édin egymásra néz mindenféle képeken. Ez a szülőknek aranyos, meg nagyszülőknek, de a többi vendégnek jobb a mandula, dísztárgy, stb., azaz ami nem a pár saját romantikus kis kapcsolata, hanem ehetik, ihatják, kitehetik.

Most őszintén, a szülőkön kívül nem sokan nézegetik a barátaik romantikus pillanatait, ezt inkább tartogatnám a páromnak évfordulós ajándéknak (csak tanács)

2011. szept. 1. 18:58
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
bocsi NEM kettőtöknek
2011. szept. 1. 18:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egytértek azzal a válaszadóval, aki azt mondta hogy a rólatok készült videós DVD csak nektek jelent sokat. És max a családnak. Én sem nézegetném a barátaim/rokonaim/ismerőseim romantikus pillanatait DVD-n. Ez nem az a dolog, amit előveszel téli estéken és elbambulsz rajta :D
2011. szept. 1. 23:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyet értek az előttem szólókkal: rólatok készült DVD-t én sem tartom jó ötletnek. Az csak nektek élmény,barátoknak nem olyan izgalmas.Engem sem igazán érdekelne a barátnőm videoja.

Mi kis tüllbe csomagolt, masnival átkötött bonbont adtunk és előhivattam néhény képet mindenkinek, amin ők voltak a szertartáson és a bulin. Persze egyet mellékeltem rólunk is. Mindenki örült a meglepetés fényképeknek! Bár sok munka volt kiválogatni, hogy mindenkinek legyen néhány jó képe magáról, de megérte! De nem voltak túl sokan, csak hatvanan.

Ja, és mi is csomagoltunk sütiket. Maradt bor is, azt is elosztogattuk a férfiaknak.:-)

2011. szept. 14. 16:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

2006-ban voltam esküvőn. Akkor a pár egy üveg bort adott minden családnak amin az ő fotójuk van, plusz a nevük és a házasságkötés dátuma. :)

2011. szept. 14. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!