Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Aranylakodalom megszervezéséhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aranylakodalom megszervezéséhez kellene segítség?! Ajándék, helyszín, vendégek. Meg ilyenek

Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:

az volt a nagy ajándék, hogy meglepetés volt az egész, illetve kifizettünk nekik egy 100ezres számlát. keresztanyumék vettek vmi dvd-lejátszót mamáméknak.

helyszínként mi egy helyi éttermet választottunk mert ismerjük a tulajt és jobb volt hogy nem nekünk kellett főzni..

vendégeknek azokat hívtuk akik általában a nagy ünnepekkor együtt vannak. távoli rokonokat nem is izgatta volna.

mi beszéltünk egy pappal is,ő "frissítette" meg a fogadalmat.

vicces volt, mert papám idős, 77 éves és ahogy öltöztettük őket szép ruhába elkezdett kiabálni, hogy ő nem megy sehova amíg meg nem mondjuk hogy mi ez az egész és különben is ő itt a legidősebb úgyhogy tudnia kell mindenről, addig nem veszi el feleségül megint mamámat:) aztán ahogy meglátta hogy megyünk be a templomba elkezdett pityeregni.

összességében jó volt, én élveztem, csak idegesített, hogy 17 éves létemre a 29 éves nővérem helyett mindent én szerveztem a háttérben aznap.

2010. szept. 4. 14:34
 2/3 anonim ***** válasza:
remélem segítettem:)
2010. szept. 4. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:

szia!

hát szerintem helyszinnek tökéletes lene egy étterem amit kilehet bérelni, és ami aránylag olcsó. ajándéknak én mindenképp valami egyedit adnék....mondjuk ha szüleidnek csinálod vagy valami rokonnak, valamit graviroztathatnál....pl én szüleimnek egy nagyon szép verset gravizoztattam egy üvegbe. vendégek pedig szerintem a közeli családtagok, és nagyon közeli barátok.

remélem segitettem :)

2010. szept. 4. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!