Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vendégek elszállásolása? Mi nem szeretnénk?
Akkor szépen megbeszélitek a vendégekkel, hogy mit akarnak s finoman jelzitek, ha nem futja rá a keretből.
Bár ez lehet csökkenteni fogja a ténylegesen eljövők számát mert lagziban persze, hogy mulatnak s nembiztos, hogy lesz józan sofőrje mindenkinek. (taxi ekkora távra húzóss lenne.)
Igen, tényleg bunkóság. Nekem mind a négy unokatestvérem 150 km-re lakik tőlem. Hát tudod rohadtul nincs kedvem hajnalban dübörgő dobhártyával, cigifüsttel a tüdőmben álmosan hazavezetni. Az első esküvőn ez volt, nem ittam semmit, lestem a többieket hogy hogy mulatnak, ásítoztam, egyfolytába agyaltam hogy szombat éjszaka van, tuti valami állatbarom belémrohan részegen kocsival. Nagyon szar volt. Na a többin már okosabb voltam. Megvártuk a szertartás végét, és mentünk is haza.Így tett a rokonságból több ember. Volt nagy pofára esés. Azért 100 km-t levezetni hajnalban álmosan nem valami jó poén.
Ha kell a nagy lagzi akkor gondoskodjatok erről is, ha nem futja legyen elég a kisebb lagzi.
Köszi!
Higgyétek el, nálunk (Bács-Kiskun) tényleg nem szokás!! Én el hiszem, h. sz*r hazavezetni, de derült égből a villámcsapás nekem ez az információ...
Nem otthon alszunk majd, hanem egy hotelben vagy inkább panziónak nevezném...
És szerintem 80 fő nem nagy esküvő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!