Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fognak izélni a vendégek ezért? Milyennek gondoljátok? Nem rombolja le az esküvő ünnepélyességét?
Ez a szöveg nagyon tetszik nekünk. Ált. ilyen a stílusunk és szemtelenül fiatalok is vagyunk! :D :P Lesz több kötözködő ember is, kompromisszumot kellett kötnünk. Milyennek gondoljátok, nem rombolja le az esküvő ünnepélyességét? Köszi!
XXXVI.
Sokáig gondolkoztunk rajta, hogy mi legyen a meghívó szövege.
Pedig olyan egyszerű. Egymásra találtunk és magunkra leltünk.
Szeretjük egymást. Jó együtt. Ezt szeretnénk Veled megünnepelni 2006. szeptmber 9-én 17.30-tól a Barabás Villában (XII. Városmajor u. 44.). A hivatalos ceremóniát vacsora követi, utána pedig buli. Várunk szeretettel!
Szerinte igen kedves a szöveg, végre nem olyan sablonos - valami idézet, minél ismeretlenebb, annál menöbb - hanem öszinte, megható és nekem nagyon szimpatikus. Sokkal több érzést közvetit igy, a saját szavaitokkal. Akit ez zavar, azzal nem érdemes törödni, ez igy ünnepélyes, egyzserü és gyönyörü.
Sok boldogságot és nagyon szép esküvöt kivánok nektek.
Nekem is tetszik,de ezt a magunkra találtunk szöveget kihagynám belőle. Valahogy nem illik a szövegbe. Inkább a magunkra szót a boldogságra leltünk-kel helyettesíteném.
Bocs a kritikáért,de én így érzem stilisztikailag jobbnak.
Egyetértek az előttem szólóval. Mert a "magunkra leltünk" az olyan mintha mielőtt megismertétek egymást "elveszettek" lettetek volna. És azt tudjuk hogy az "A" kapcsolatnál sokkal jobb a "H". (Tehát amikor a két pálcika nem egymásra támaszkodik, hanem egyenként is állnak, és úgy kötik össze magukat).
A többi része szuper! Nekünk is valami hasonló volt, illetve ami kifért a papírra... nem faxniztunk az idézetekkel, örültem hogy a helyszínek címei ráfértek egy meghívóra.
Sok boldogságot! :)
Szerintem így jó.Nem baj hogy "elveszettnek" hat,hisz a házasság arról szól,hogy eggyütt ketten alkotnak egy egészet.tehát amíg egyedül van az ember,addig hiányzik belőle valami.Szóval valahol elveszett.
Nekem épp így tettszik ahogy van.Szerintem így tökéletes,így szuper.
*Egymásra találtunk és magunkra leltünk.
Nekem ez az egy mondat tetszik. Szerintem fontos, hogy önmagad lehess egy kapcsolatban, különben úgyis bukta.
Ami után jön, még oké, de az előtte lévő 2 mondat szerintem fölösleges mellébeszélés. Nem a stílussal van a baj, hanem a mondanivalóval. Nem illik meghívóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!