Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vendégek elszállásolása? Mi nem szeretnénk?
Bocs,hogy beleszólok a vitátokba,de én továbbra is azt mondom,hogy ez nem szokás kérdése.Hanem odafigyelés a másikra.Ha én azt akarom,hogy ők ünnepeljenek velem a nagy napomon,akkor foglalkozzak már velük annyira,hogy nem várom el hogy reggel fáradtan utazzanak haza.
És nem,én sem szerveztem még meg több tökéletesre sikerült esküvőt,most lesz az első,de mikor a vendéglistán gondolkoztunk,az volt az első gondolatunk,hogy a több száz kilóméterre lakó rokonokat hogyan szállásoljuk el.Nincs rá pénzünk?Akkor szűk családi körű esküvő lesz.Tehát ez nem gyakorlat kérdése.
Az esküvőnek vannak persze költségei,nem is kevés.De ez nem egy plusz dolog,hanem ez is az esküvő költségeibe tartozik.
21:03, aki olyan magasabbrendűnek érzi magát, hogy protokollt tanít: a régi orosztanárok tanítottak úgy, hogy 1 órával jártak a tanítványaik előtt.
A protokoll azt írja elő, hogy a nem helyi lakosokat egy szállodában szállásolják el, amit az örömszülők fizetnek.
Számolj egy főre 25-30ezer Ft-ot.40 főre 1 milla.
Enyveskezűék ki tudnák fizetni, normál ember nem annyira.
Kedves kérdező!
Egyszerű, józan gondolkodású emberek között úgy van, különösen, ha jó rokonok, hogy a helyben lakók elszállásolják a saját lakásaikban, vendégágyakon, matracokon, kanapékon, sőt a reggelit is megoldják.Szervezés kérdése, telefonon, e-mailben, levélben jóelőre le lehet zongorázni, hogy ki hol fog eldőlni.
Lehet gondolkozni, hogy melyik barátságosabb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!