Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vendégek elszállásolása? Mi nem szeretnénk?
Hát az a buszos, tényleg nagyon jó ötlet. Az nem is kerülhet annyira sokba, és mindenkit le lehetne pakolni a háza előtt.
Vagy esetleg két busz, és az egyik indulna hajnal 2-kor a másik 4-kor. És akkor mindenki be tudja tervezni melyikkel menne.
Én sem akartam szállást fizetni, de a szüleim ragaszkodtak hozzá, ki is fizették. Azt én sem gondoltam, hogy mindenki hazavezet reggel, mert lakodalomban összevissza isznak, ráadásul általában reggel korán kelnek és indulnak, hogy le ne késsék az esküvőt, másnap hajnalban már mindenki olyan, mint a mosott sz*r, még akkor is, ha nem ivott. Elég egy apró hiba, kész a baleset. Ráadásul a kisgyerekek (ha vannak) nem is bírnak fent lenni hajnalig.
Én azt szerettem volna, ha lefoglalom a szállást, és mindenki kifizeti magának, de mondom, az volt a szöveg, hogy "a mi vendégeink".
A busz csak akkor jó, ha a rokonok képesek arra, hogy ugyanabban az időpontban induljanak vissza. Gáz, ha valaki már éjfélkor menne, mert idős/beteg/fáradt/fáj a feje/berúgott és rosszul van/vagy csak nem érzi jól magát, más meg még maradna, és a busz indulása miatt kell 3-kor lefújni egy amúgy jó lagzit. Ekkor az is elégedetlen, aki korábban akart menni, és az is, aki még maradt volna hajnalig, pedig te megtettél mindent (busz), hogy nekik könnyebb legyen. Nem is beszélve mondom, ha vannak kisgyerekesek.
Őszintén szólva én láttam buszos megoldást, de ott is volt szállás.
Köszi :)
Vagy esetleg két busz, és az egyik indulna hajnal 2-kor a másik 4-kor. És akkor mindenki be tudja tervezni melyikkel menne.
Ez tetszik a legjobban...
"ha fontos vagyok nekik és ünnepelni akarnak velünk"
Tudtommal nem a vendégek szoktak bejelentkezni egy esküvőre-lakodalomba,hanem a pár szokta meghívni a családot,rokonokat,barátokat...Tehát nem a vendégek akarnak velük ünnepelni,hanem a pár akar az általuk meghívott emberekkel.
Kérdező,nem kell gratulálnnod,nem vagyok okos,egyszerűen csak alapvető dolog,ha vendéget hívok,akkor gondoskodok róluk.Akár a lakásomba,akár a lakodalmamba hívom őket,én vagyok a házigazda,nekem kötelességem ügyelni arra,hogy jól érezzék magukat,minden meglegyen amire szükségük van.
Szia! Valaki azt írta, hogy " Te, kedves Kérdező mekkora bunkó vagy"...ha te az vagy, akkor én is. Leírom nálunk hogyan volt...Az első férjem rokonai kb. 100 km-re laktak az esküvő helyszínétől. A messziről érkezőknek fel lett ajánlva, hogy x összegért a lagzitól nem messze van szállás. Aki kérte, annak megrendeltük, és a saját költségük volt. Senkinek semmi gondja nem volt vele. Nem volt harag sem, kifizették.
Szóval nem kell ezt túl dramatizálni, hívjátok fel a rokonokat, aki kéri, annak kérjetek és tudatosítsátok bennük, hogy saját költség. Ennyi.
Pontozzatok le nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!