Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire általános, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire általános, hogy visszamondják a vendégek a meghívást? Hogy lehet így tervezni?

Figyelt kérdés

Láttam itt, hogy valakinek az eleve nem nagy kb. 70 fős esküvőjére 30 ember úgy nem ment el, hogy nem is szólt meg ilyenek... Mivel az éttermet, vagy a megfelelő termet, zenészt le kell jóval előtte foglalni mi van, ha később kiderül, hogy ja amúgy csak fele annyian leszünk, meg amúgy emiatt kongani fog a nagyterem az ürességtől az étteremben is, meg a polgárin is, ennyi emberre nem is kellene a három tagú zenekar stb. Ráadásul amint látom sok helyen szó nélkül nem mentek el, tehát nem is lehetett akkor mást helyettük utolsó pillanatban betenni, hogy legalább ne vesszen el amit már kifizettek.

Járt már így valaki? Mit csináltatok?

2012. júl. 19. 20:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan embereket kell meghíni akik tényleg szeretik a párt. Ők vagy megmondják, hogy nem tudnak menni vagy elmennek. Szerintem ezért felesleges a huszad unokatestvért meghívni.
2012. júl. 19. 20:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi midnenkinek megmondtuk, hogy harag nélkül kérünk visszajelzést. Aki nem hív, azt hívjuk mi. Nem fogunk feleslegesen kifizetni egy menüt se!
2012. júl. 19. 20:21
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok, csak egyszerűen fennakadtam ezen.. Én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a családom bármelyik tagja nem hogy nem jön el, de még csak nem is szól. Még ha nem is tudnának semmit sem adni, nem érdekelne, csak szeretném ha velünk örülnének és ünnepelnének. Én komolyan nem tudom elképzelni, hogy valaki így ne jöjjön el az esküvőre.

Ezek a rokonok, vagy ismerősök..milyen kapcsolatban állnak a családdal?! Vagy a párral? Nem tudnék olyan idnokot mondani, hogy ez megbocsátható legyen..vagy ha tudnék, akkor el sem hívnám őket..

2012. júl. 19. 20:22
 4/10 anonim válasza:
100%
A meghívoba beleirtuk,hogy jul.22ig részvételi szándékát kérjük jelezze a köv.tel számom:xxx,de igy is volt aki nem szolt de joval kevesebb s azt mi felhívtuk és megkérdeztük,hogy,ha nem muszáj ne fizessünk plusszba.
2012. júl. 19. 20:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Én is ezt nem értem, nem tudom elképzelni, hogy ne jönnének el. De amiket itt olvasok, most elkezdtem rettegni, hogy leszervezem a 80 főt és akkor mi lesz... Mielőtt valaki kötözködik a 80-ban nem huszadrangú unokatesók vannak ez nálunk a közeli család és csak a 2-3 nagyon fontos barát.
2012. júl. 19. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell kérni mindenkit, hogy jelezzenek vissza időben, hogy szándékoznak megjelenni az eseményen, vagy sem :)
2012. júl. 19. 20:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is úgy lesz, hogy kikötünk egy időpontot előtte egy-két hónappal, hogy addig szóljon ki jön ki nem. Ha kell majd mi is körbetelefonálunk mindenkit, mert mi sem szeretnénk így járni. Barátnőmék is így jártak, 10en visszamondták az utolsó pillanatban 10en meg szimplán nem jöttek el(utólag ráfogva valamire). A menyasszony tiszta ideg volt:S.

Hihetetlen nagy bunkóság utolsó pillanatban lemondani vagy le se mondani. Ez rengeteg pénz a párnak.

2012. júl. 19. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az elsőnek. Általában azok, akik tényleg szeretik a párt, nem mondják vissza!

Exfőnökömnek nem sok barátja van, ezért hívogatott boldog-boldogtalant, kollégákat, régi osztálytársakat, gondolom,hogy legyen tömeg. Kb. 40-en nem mentek el! Nyilván bunkóság, de ilyeneket, meg sem kellett volna hívni!

Nálunk a 120 főből összvissz egy család nem jött el!

2012. júl. 20. 06:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Manapság elég általános, h egy család úgy dönt, nem tud elmenni. Mert ha csak azt veszed, h anyunak új ruha, frizura, apunak egy új ing, a két gyerekre kicsi a tavalyi ünneplőjük, nekik teljes ruházat kell cipővel...aztán utazási ktg., netán szállás, ajándék...

Jelenleg én is átgondolnám, h elmegyek-e egy esküvőre, mert nincs munkám, és nem tudom, meddig lesz ez így. De biztos, hogy szólnék a párnak.

2012. júl. 20. 08:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 3 hét múlva lesz az esküvő, de már a héten hivok mindenkit, hogy fognak e tudni jönni vagy nem. Mi sem szeretnénk feleslegesen fizetgetni. De mi olyan rokonokat és barátokat hivtunk, aki szivesen jönnek :)
2012. júl. 23. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!