Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem fura, hogy a vendégek nem szólnak maguktól, hogy mégse annyian jönnek?
Szóltál nekik, hogy szóljanak előre??
Nem tudom, mennyire fura, én ezt belekalkulálnám a keretbe, hogy akkor mennyit bírok el, ha eljönnek, ha nem....Kaja utána se vész kárba..Akármilyen rendezvényben bent van, hogy nem megy el minden meghívott, akkor se ha költöttek rá :/
Azt írtad, hogy "lehet", hogy nem tudnak menni. Talán azért nem szóltak, mert még nem tudják biztosra.
Az ilyen események azért számítanak nehéz ügynek, mert hetekkel előre senki nem tud 100 százalékot ígérni. Persze szeretne elmenni, de akár mikor közbe jöhet valami. Főleg, ha gyerek is van a dologban.
Mondjuk én eleve nemet mondtam egy esküvőre tavasszal, ugyanis egyedül kellett volna elutaznom az ország másik végébe 2 kisgyerekkel (3-5 évesek) úgy, hogy ott nem biztos, hogy lett volna szállás! Ráadásul az egész ovis időszakot végig betegeskedték előtte, így nem tudhattam biztosra hetekkel az esküvő előtt, hogy nem leszek e betegek akkor is
Így nem mertem bevállalni. Amúgy is 10 éve nem láttam a vőlegényt.
Inkább már az elején lemondtam, minthogy az utolsó pillanatban okozzak gondot.
Az egyik család csak 2 főből áll, még mindig nem tudják, hogy jönnek-e.
A másik családból csak a szülők jönnek, a 2 gyerek nem (mikor akarták elmondani vajon?).
Aztán volt még egy család ahol az egyik lány nem volt biztos, de mára kiderült, hogy jönnek mindannyian.
Na meg van még egy család ahol az egyik lány párja nem biztos, hogy el tud jönni, ez csak csütörtökön derül ki.
Az esküvő jövőhéten szombaton lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!