Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem fura, hogy a vendégek nem szólnak maguktól, hogy mégse annyian jönnek?
Figyelt kérdés
2 héttel esküvő előtt elkezdtünk körbetelefonálni, hogy ugye akkor annyian jöttök amennyien, meg mindenkinek megmondtuk az asztalszámot ahol ülni fognak. Kiderült, hogy 2 gyerek (teljes árúnak számítanak) és 2 felnőtt lehet, hogy nem jön. De miért nem ők szóltak erről, amikor megtudták? Vajon azt gondolják, hogy mi csak annyi ember után fizetünk akik ténylegesen megjelentek?2012. aug. 12. 10:20
11/12 anonim válasza:
Hali! Nekünk is szombaton lesz az esküvő és ilyen helyzetben vagyunk. Valóban bosszantó. Jön - nem jön... Én megelégeltem és kiadtam, hogy mára mindenki véglegesítse, hogy hányan jönnek. És valóban visszaszólt a többség. Mondjuk 1-2 fő így is biztos lesz, aki az utolsó pillantban visszamondja.
12/12 A kérdező kommentje:
Tegnap este leadtam a létszámot... Majd meglátjuk mi lesz.
Egyébként tegnap még hívott az egyik srác, hogy mégis hozna magával valaikt... Na ez az az eset ami meg a "nem szól, hogy nem jön"-nél is rosszabb...
2012. aug. 13. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!