Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok ti hogyan reagáltatok arra, hogy a vendégek akik nem mentek el nem szóltak előre?
Igen! Képzeld el, hogy te sem szólsz, a másik sem, ... A végén ott állnak majd, hogy esetleg közel 10-en nem szólnak vissza, ami már jelentős összeg a fiataloknak. Szóval vedd fel a telefont, és szólj nekik, persze rákérdeznek hogy miért.
Mondd, hogy te is ezt kérdezted a párodtól, de eddig még nem kaptál rá választ. Ezzel nem is hazudsz nekik, és azt sem mondhatják, hogy nem szóltál.
Én nem ismerem őket a vőlegényt még soha nem is láttam, nem is egy településen lakunk, a csaj becenevét tudom csak.
Falusi sátras lagzi lesz, nem étteremben.
Pénz már rég oda van nekik adva ami szánva lett.
Mindegy hogy hányan lesznek, vagy hol lesz akkor is illik szólni. Még ha csak 1 nappal is előtte, de akkor is. Jobb mintha majd utána sértődés lesz belőle, mert biztos nem fog örülni a pár, hogy meg lettetek hívva és annyira sem méltattátok őket, hogy ha már rátok is számoltak legalább egy telefont elejtsetek, hogy bocsi.
Szerintem bunkóság szó nélkül el sem menni:S. Nem nagy fáradtság szólni. Én a helyedbe nyúznám a párom hogy szóljon oda, vagy elkérnék egy számot és szólnék én. A meghívón szokott lenni elérhetőség....
megnéztem a meghívót, nincs rajta elérhetőség csak a pár beceneve meg az, hogy hova kell menni. Hiába mondom a páromnak, hogy szóljon, mindig csak azt mondja, hogy majd, de fél perc múlva el is felejti. Emailt meg nem tudok írni, mivel fogalmas sincs, hogy kik ők.
A saját kaja árunkat már kifizettük, mert lett adva nekik pénz.
Mindegy ma még mondom neki, hogy szóljon ha ma se akkor engem se érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!