Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házasok ti hogyan reagáltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok ti hogyan reagáltatok arra, hogy a vendégek akik nem mentek el nem szóltak előre?

Figyelt kérdés
Hétvégén lagziba mennénk, de nem megyünk a páromnak hiába mondom már hetek óta, hogy szóljon nekik, de egyszerűen nem érdekli, én nem ismerem a párt így szólni sem tudok nekik.
2012. aug. 13. 09:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
93%
Elképzelem, amint ez a kedves pár otthon töri a fejét, hogy kiket tudnának meghívni az esküvőre, hogy még több pénzt kapjanak ajándékba? és akkor hopp, eszükbe jut a párod...majd zsebre teszik a meghívót, abban a reményben hogy előbb utóbb összefutnak veletek. vicc :)
2012. aug. 13. 10:51
 22/31 anonim ***** válasza:
93%

Illik szólni.

Ha a párod nem akar (ami bunkó dolog), akkor kérd el tőle a telefonszámukat és hívd fel őket, hogy elnézést, de nem tudtok menni.

Ha falusi lagzi, akkor már úgyis megvan a kajátok (meg ugye ott mindig jóval több kaját készítenek, mivel küldeni is szokás), de az illem azt diktálja, hogy szóljatok.

2012. aug. 13. 10:53
 23/31 A kérdező kommentje:
Na teljesen mindegy már nem érdekel, az illem azt is diktálná, hogy személyesen hozzák el a meghívót vagy legalább postán küldjék el lakcímre, ne pedig az utcán adják oda.
2012. aug. 13. 10:56
 24/31 anonim ***** válasza:
94%
Természetesen illik szólni ha nem mentek, de ha a párod előre odaadta neki a nászajándék pénzt, akkor abból szerintem egyértelmű, hogy nem mentek, bár részleteket nem tudunk, hogy milyen kísérőszöveggel adta oda.
2012. aug. 13. 11:23
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom: ne izgasd magad miatta, fogd fel úgy, hogy

a férjed kifizetett egy vacsit, amiből hogy nem ettetek egy falatot sem. Igaz, hogy a nászajándék nem a vacsi ára szokott lenni, de ha ez most így sült el, akkor kár ez miatt így aggódnod, valószínű, hogy amikor az illető "átvette a nászajándékot", már akkor vette a lapot, és tudta, hogy nem fogtok elmenni.

2012. aug. 13. 11:28
 26/31 anonim ***** válasza:
92%
Sztem a párod egy balek hogy előre adott nekik pénzt amikor azt se tudta hogy mentek-e vagy sem, és nem is olyan közeli ismerősök--- majd csak örülnek a házasulandók, hogy megkapták a pénzt és még csak vendégül se kell lássanak :D gratula :D
2012. aug. 13. 11:41
 27/31 anonim ***** válasza:
80%
én nagyon pipa voltam. A csúcs az volt, mikor a férjem munkatársai reggel nem mentek el a találkahelyre, ahol felvették volna őket. Nem szóltak nekünk, a sofőr hívta fel őket, aki szólt nekünk. Én azonnal tárcsáztam, persze nem vették fel. Azóta nem beszéltem egyikkel sem, a párom egy csoportba került az egyikkel, jóba vannak, de nem bratyiznak sokat. Nálam teper a fiúcska, hogy átjönne, én meg mondtam, hogy kösz, nem kell belőle többet. Hát így. Ha mást nem, legalább te szóljál, mert ha előre ki kell fizetni a főt, szar érzés, ha ott derül ki, hogy potyára fizették. Minimum 5000 / fő, nekünk kb 10.000 ft/fő volt, elég szarul jött ki, 20.000 forint mínuszba.
2012. aug. 13. 13:26
 28/31 anonim ***** válasza:
62%

Tudod kedves kérdező, én egy ilyen helyzetben már tepernék azon, hogy felhívjam őket.

Megkapták, sőt el is fogadták előre a vacsi árát, abból tudják, hogy nem fogtok menni, tehát ha eszük van, meg sem rendelik az eredetileg nektek szánt kaját.

Ha pedig mégis, akkor már régóta a kezükben van az ellenérték, hiszen azt a párod odaadta. Semmi anyagi kár nem éri őket!!!

2012. aug. 13. 14:24
 29/31 anonim ***** válasza:
85%

Én úgy bírom, mikor minden ilyen kérdésnél az megy, hogy először adott egy helyzet, rendesen le van írva az egész, várják a válaszokat.

Amik aztán nem a várakozásnak megfelelőek és akkor gyorsan fény derül egyre érdekesebb részletekre, amik minden alkalommal a kérdező oldalára hivatottak állítani a népet.

2012. aug. 14. 09:19
 30/31 anonim ***** válasza:
57%

Szóval 24 órája próbáljuk itt a kedves kérdező lelkét nyugtatni, de nem megy.

Mert az sem jó, hogy mondja le ő telefonon, akkor jön, hogy nem tudja a számot. Megjegyzem egy falusi lakodalom, ahol mindenki ismer mindenkit, még az sem kell, hogy telefon legyen, elég csak arra sétálni.

Ha azt mondjuk, hogy ne törődjön az egésszel, a férje már elintézte azzal, hogy oda-adta a pénzt. Az sem jó, mert ezért, azért, amazért.

Van egy olyan "érzésem", hogy a kedves férj valamit elhallgat. Esetleg azt a pénzt nem is oda adta, nem is arra költötte, (=akkor csak hirtelen ez jutott eszébe). Most viszont végtelenül ciki lenne most a feleség tudtára adni, hogy ha elmennek a lagziba, mégiscsak illene nászajándékot vinni.

Kedves Kérdező! Talán körbe kellene járnod ezt a variációt is, rákérdezned a férjednél, miért, mikor, milyen körülmények között adott nekik előre pénzt nászajándékba, és mennyit?

2012. aug. 14. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!