Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házassági szerződés: ellene vagy, vagy mellette? Miért?
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 18:42
1/42 anonim válasza:
Mert számomra ellentétes úgy kezdeni egy házasságot, ami egy életre szóló szerződés,hogy mi lesz ha szétmegyünk. Akkor inkább bele se kezdjünk.
2/42 anonim válasza:
Szóval én ellene vagyok, az lemaradt,bocsi.
1. vagyok
3/42 anonim válasza:
Igen, az 1-es hozzászólás teljesen rendben van.
Aki már az elején a végére készül, annál valami gond van.
4/42 anonim válasza:
A mai valóságban, kell a szerződés! Megváltoztak az emberek, nem kitartóak a becsület már rég elveszett, nem ismerik sokan! Sok a számító luvnya, lusta sok fiatalember és ha elvész a lila köd, minjárt irány a bíróság, aztán megy a civakodás! Nem kérek belőle, meg amúgy is ki tudja mit hoz a holnap alapon, nem kell még a házasság sem! Tudom lepontoztok, de a valóság kicsit fáj, elismerem!
5/42 anonim válasza:
Én mellette, mert mindenkinek biztonságot nyújt. Nem kell rosszra gondolni. Végül is élet biztosítást is köt az ember mégsem arra gondol, hogy holnap meghal.
6/42 anonim válasza:
Senki nem úgy köt házasságot, hogy egyszer vége lesz. Viszont az évek múlnak, a fiatalok változnak...sosem lehet tudni. meg kell kötni és el kell tenni jó mélyen.
7/42 anonim válasza:
Ezzel a szerződéssel nem érzelmi alapon kötnek házasságot, hanem üzletet kötnek. Ez elég gáz.
8/42 anonim válasza:
Ha tényleg őszinte szerelemről van szó, amolyan meghalnék a másikért típusú akkor nem kell. De, viszont ha nagy a korkülönbség és/vagy az egyik fél jelentősen nagyobb anyagi háttérrel rendelkezik akkor elgondolkodtató. Ebben a mai világban nem árt óvatosnak lenni...
9/42 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontozok, a vélemények érdekelnek :)
Majd elmondom én is a véleményemet, a tietekére vagyok előbb kíváncsi :)
2012. aug. 5. 18:58
10/42 anonim válasza:
Ha te vagy Bill Gates akkor azt javaslom, szerelem ide-oda, de legyen róla papirod mid volt házasság elött.
Nem kérek sokat a tanácsomért csak 5%-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!