Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Már nem vagyok benne biztos!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem vagyok benne biztos!?

Figyelt kérdés
július 7.-én férjhez megyek, de már nem biztos hogy ezt akarom! Egyáltalán nem biztos. Nagyon eltávolodtunk egymástól. Más utakon járunk, és feltűnt a volt nagy szerelmem, és úgy érzem hogy még mindig Ő az akit szeretek! Segítsetek mit tegyek?????? :'( Nagyon NAGY bajban vagyok! :((
2012. jún. 17. 18:42
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg ezeket a dolgokat hogy mi a problémátok egymással. Ha nem vagy biztos az érzéseidbe ne menj hozzá. De lehet egy kis lámpaláz. Sok sikert azért!
2012. jún. 20. 22:00
 42/52 anonim ***** válasza:
Gratulálok, sok boldogságot Nektek!
2012. jún. 21. 09:38
 43/52 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! :))
2012. jún. 21. 09:40
 44/52 anonim ***** válasza:
56%
áááááááááááááááááááááááááááááááá, nem hiszed el, de most itt ülök, és ezerrel vigyorgok a gép előtt :) és azért, mert örülök, hogy így döntöttél, pedig idegenek vagyunk egymásnak, de nekem is nemrég volt az esküvőm, és voltak hasonló gondolataim az eljegyzés után, és láss csodát, a legboldogabb feleség vagyok :) ez egy kis fellángolás volt, mert nem tudtátok jól lezárni a múltat :) de látod, amint sikerült, másképp látsz te is :) SOK-SOK BOLDOGSÁGOT! :)
2012. jún. 21. 10:05
 45/52 anonim ***** válasza:
Azért remélem, hogy ha a fent leírtak, miszerint "Nagyon eltávolodtunk egymástól. Más utakon járunk" az extől függetlenek, akkor ezt előbb azért helyrehozzátok!
2012. jún. 21. 11:38
 46/52 A kérdező kommentje:

44-es válaszoló Nagyon aranyos vagy köszönjük szépen!! :))

Utolsó válaszoló, az ex miatt volt, illetve a fellángolásom miatt! De ezt is megtudtuk beszélni! :))

2012. jún. 21. 12:25
 47/52 anonim ***** válasza:
38-as vagyok. Nagyon ügyesen csináltad, sok boldogságot! Sose felejtsd el ahogy most intézted ezt a bonyodalmat, mert sok nehézség lesz még a házasságban, és mindig észnél kell lenni, mert nagyon könnyű elrontani, de ha mindent megbeszéltek szeretetben és őszintén nincs az a dolog ami közétek állhatna. Még egyszer sok boldogságot!
2012. jún. 22. 12:54
 48/52 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! :)
2012. jún. 22. 21:19
 49/52 anonim ***** válasza:

#45 vagyok. Akkor jó. Én úgy értelmeztem, hogy az ex feltűnése csak hab volt a tortán, az eltávolodás után.

Sok boldogságot nektek! :)

2012. jún. 22. 21:27
 50/52 anonim ***** válasza:
Én voltam, akinek nem volt nete egy hétig és nagyon izgultam, hogy fogsz dönteni! Örülök, hogy meglesz az esküvő talán még jót is tett ez az epizód, hiszen letisztáztad az érzéseidet! Sok boldogságot kívánok! :)
2012. jún. 25. 21:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!