Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem vagyok benne biztos!?

Akkor valamelyik nem szerelem! Rá kellene jönnöd, hogy melyik nem az!
Képzeld el az életed, házasságban, gyerekekkel, stb.
Melyikük van ott?
Vagy ha így nem megy, képzel el egyikkel, aztán a másikkal. Melyik tölt el nagyobb boldogsággal?

A kerdes nem az, hogy mit erzel a multbeli kedvese(i)d irant, s miert ert(ek) veget a korabbi kapcsolat(aid). A kerdes az, mit erzel az irant a ferfi irant, akivel alig harom het mulva ossze akarod kotni az eleted.
Azt irod, mindig melletted allt, szamithatsz ra, a rajongasig szeret teged, de ez nem sokat szamit, mert ebben a helyzetben magadat kell megkerdezned, hogy te mit erzel iranta.
Abbol, amit leirtal, nekem ugy tunik, inkabb egy eros fa o a te eletedben, s halas vagy ezert. Ha mely erzeseid lennenek iranta, akkor nem rengetett volna meg az ex felbukkanasa. Akkor ugy neznel most a volt parodra, hogy jaj de jo, hogy elment, mert igy tudott a volegenyed az eleted reszeve valni. Akkor most meg jobban varnad a nagy napot, mert letisztult volna, hogy o a mult, a volegenyed mindenben jobb, s o a jelen es jovo. Alig varnad az eskuvot.
Nem gondolom, hogy a ket ferfival kell beszelned, hiszen nem az o erzeseik fogjak eldonteni, hogy ki az, akit TE szeretsz, tisztelsz annyira, hogy le akarod elni vele az eleted. Legy oszinte magadhoz, s akkor tudni fogod, hogy az eskuvot kell-e lefujnod vagy a volt baratod kell elkuldened melegebb eghajlatokra.

Jujj, de kíváncsi vagyok, nagyon izgi mint egy szappanopera és most egy hétig nem lesz netem, belepusztulok, mi lesz a vége!!
Egyébként szörnyű dilemmában vagy, és azt kell eldöntened hogy még időben jött az ex, hogy ne csinálj nagy butaságot és ne menj férjhez egy olyan férfihoz akit csak kedvelsz, vagy pedig úgy is nézheted, hogy most már hiába jött az ex, mert megtaláltad azt a férfit, akivel össze akarod kötni az életed. Na, melyik?
Elsősorban magaddal kell őszintén beszélned nem a két férfival, hiszen elvileg mind a kettő szeret, mit akarsz velük megbeszélni? Tisztáznod kell magadban, mit érzel a vőlegényed iránt, egy házassághoz bombabiztos alapok kellenek, kitartás, szerelem és elkötelezettség, de ahogy felbukkan az ex, ezt máris romba dönti? Nem szabadna. Gondolj arra, hogy mi lenne ha akkor történt volna ez, amikor már van két gyereked a mostani vőlegényedtől, akkor már nincs sok választásod, most még dönthetsz másképp. Tedd a szívedre a kezed és ha nem szereted a párod, mondd el neki. Csak azért ne menj hozzá, mert minden le van szervezve.

Kíváncsi vagyok, hogy fogsz dönteni. Neked kell eldöntened,nem az exnek és a vőlegénynek, az ő érzéseik biztosak,a tiéd kérdéses.Nem lehet,hogy az ex-be sem vagy szerelmes, csak jól esik visszagondolni rá?Én múltkor emlékeztem vissza az első szerelmemre, és arra a srácra akit a párom előtt szerettem.Egyiket sem választanám a párom helyett. (nekünk van egy kisfiunk is), nagyon jó érzés volt visszagondolni,de csak ennyi.Szép emlék volt.Azt mondják az első szerelmet az ember nem felejti el.
Szerintem inkább csak egy fellángolás, nem is szerelem az ex iránt.23/N
Nekünk augusztusban lesz az esküvőnk:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!