Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Már nem vagyok benne biztos!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem vagyok benne biztos!?

Figyelt kérdés
július 7.-én férjhez megyek, de már nem biztos hogy ezt akarom! Egyáltalán nem biztos. Nagyon eltávolodtunk egymástól. Más utakon járunk, és feltűnt a volt nagy szerelmem, és úgy érzem hogy még mindig Ő az akit szeretek! Segítsetek mit tegyek?????? :'( Nagyon NAGY bajban vagyok! :((
2012. jún. 17. 18:42
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Elmondom, megigérem, amint eldöntöttem. Úgy látom nagyon kiváncsiak vagytok! :)
2012. jún. 18. 11:42
 32/52 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon:) Bejelöltem az értesítő küldését is:)

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, amikor egy harmadik ( jelen esetben az ex) könnyebben teret kaphat.

Az alapkérdés, hogy az exed csak "ürügy" arra hogy lezárd a mostani kapcsolatodat, vagy nélküle is kilépnél belőle?

Amúgy ha az exed most úgy döntene h. visszamenne külföldre, akkor mi lenne az esküvővel? Akkor is lefújnád?

2012. jún. 18. 12:31
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő lépéshez nagy bátorság kell! Jól dönts! Aztán meg írd meg!!!! :) Csak úgy szabad férjhez menni, ha minden kétséget kizáróan a párodat akarod és semmi nem ingathat meg!!
2012. jún. 18. 12:36
 34/52 anonim ***** válasza:
91%
Remélem jól döntesz! :)
2012. jún. 18. 15:14
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
igen, nehéz döntés, de valóban nem az a baj, hogy szereted a régit, hanem hogy nem eléggé a jelenlegi párodat. Megérdemelné az őszinteséget. Sok sikert, drukkolok!
2012. jún. 18. 15:24
 36/52 anonim ***** válasza:
86%
Én vagyok, aki ugyanakkor hazasodik, mint te. Irtóra hasonlóak vagyunk, mintha en írnék. Amikor meglátom az exem bennem is ezek kavarognak, de csak a regi emlekek miatt, ma hidd el nem lenne olyan, mint amilyen akkor volt. És lehet, hogy az volt a nagyobb szerelem, de egy házasságban nagyon fontosak azok amiket elmondtal a mostani parodrol. Az enyem is ugyanilyen; ) és sokkal jobban megbecsulom. Te pedig egy regi emlék miatt tavolodtal el attól aki mindig ott volt neked. Jobb tars lesz belőle mint aki egy külföldi munkaért elmegy(mert mindig van választás ) megerdemel annyit a parod h legalább egy napra teljesen rá koncentralj. Remélem jól döntesz és mindenki boldog lesz ebben a történetben de legfokepp az a fiú aki megkerte a kezedet, mert ha lemondod az eskuvot biztos nehezen keveri ki. Hú bator vagy, ha lemondod, nagyon, én nem tudnam; (
2012. jún. 18. 23:53
 37/52 anonim ***** válasza:
100%
Én nem házasodnék,úgy ,hogy nem vagyok benne 100% biztos,hogy ő az az ember akivel le szeretném élni az életemet.
2012. jún. 20. 11:44
 38/52 anonim ***** válasza:
100%
38 éves nő vagyok, egy válás után, a párom is ennyi idős, kétszer vált, annyit mondanék neked, hogy sokat beszélgetünk a párommal, és mindketten arra jutottunk, hogy igazából mindig éreztük előre hogy nem jól döntünk, amikor később kiderült, hogy tényleg nem jól döntöttük. Csak nem hallgattunk a megérzéseinkre, mert gyávák voltunk. Te ne legyél az. Nem szabad házasodni ha nem vagy 1000 százalékig biztos benne hogy ezt akarod. Beszélj a pároddal, és mondd el mit érzel. Ha ezt meg tudjátok beszélni, akkor az igazi összetartó erő lesz ha összekötitek az életeteket. Ha meg emiatt otthagy, akkor nem is szeret annyira mint gondolod. Most még van választási lehetőséged, de ha beleugrasz ebbe a házasságba akkor egész életedre bánni fogod hogy nem tisztáztad az érzéseidet előtte. Fene egye meg az előkészületeket! Egy életed van, és ha esélyed van rá hogy jól csináld akkor tedd is meg ami szükséges! Remélem jól döntesz, és bátor leszel. Ne hallgass arra az énedre aki majd azt mondja hogy mit fognak szólni az emberek, mert ők nem a te életedet élik, hanem a sajátjukat, és nem ők fogják viselni a döntésed következményeit. Tényleg tapasztalatból beszélek, jó lett volna ha én is bátor tudtam volna lenni mikor arra volt szükség. Most sokkal egyszerűbb és szebb életem lenne.
2012. jún. 20. 12:56
 39/52 A kérdező kommentje:
Meghoztam a döntésem, de mielőtt még elmondanám hogy hogyan döntöttem, mindenkinek szeretném megköszönni a segítségét. Nélkületek nem biztos hogy jó döntést hoztam volna! Hozzámegyek a vőlegényemhez július 7.-én. :) Egyedül töltöttem ezt a néhány napot, és valahányszor ránéztem a gyűrűre az ujjamon, az összetartozást éreztem , és hogy őt szeretem, őt választottam, vele akarok családot alapítani. Semmi gond nem volt köztünk addig, amíg az ex meg nem jelent. Találkoztam az exemmel, és mindent elmondtam neki, részemről lezártam a múltat. 4 év hosszú idő, nagyon sok mindent átéltünk a vőlegényemmel. És Ő az akivel az életem össze akarom kötni. Leültem vele is és elmondtam neki őszintén mindent! És most még őszintébb, meghittebb, szorosabb lett a kapcsolatunk!! 100%-ig biztos vagyok benne hogy jól döntöttem, és a felesége akarok lenni!! :)) Amíg most távol voltam, csak a vőlegényemre tudtam gondolni, hogy igazából mégis csak Őt akarom, nem akarok nélküle élni, szeretem Őt, az exemre viszont úgy gondolok, hogy most egy erős köteléket akar szétszakítani, 4 év után, egy jelentéktelen fellángolás miatt Szóval az a lényeg hogy az exem a múltam, a jelenem, és a jövőm pedig a vőlegényem. És ezt a döntést nektek is köszönhetem :) Nem fogom megbánni! :))
2012. jún. 20. 20:58
 40/52 A kérdező kommentje:
Utolsónak üzenem hogy köszönöm, hogy megosztotta ezt velem! :)
2012. jún. 20. 20:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!