Mit csináljak, ha szinte biztos vagyok benne, hogy a szobatársam lopott tőlem?
Már láttam lopni a teremből más ember cuccát. Most hoztam volna haza a dvd tartómat (benne 20dvd) és a rikító ollót. Mindegyik ugyan ott volt a koleszban az éjjeli szekrényemben. Biztos voltam benne, hogy ott van, de akkor azt mondtam, hogy majd itthon megnézem. Mindent átkutattam itthon nincs. A koleszban sincs, csak ő lehetett. (Egyébként 2x2 ágyas szobák vannak közös fürdővel Wc-vel, hűtővel.) a Hűtő a mi szobánkban volt, de már fogat mosott este, amikor mi kimentünk sütni a szobatársammal és akkor is a mi szobánkból ment ki. Amikor legközelebb főztünk 3szor direkt vissza mentem, mindig tőlünk ment ki és zavartan mondott valamit.
(Ő volt az, aki leleste rólam a tesztek megoldását. Volt már egy ilyen kérdésem)
sajnos egyetemen már nem tudot őt beköpni senkinek,neked kéne finoman rákérdezni,h miért csinálja ezt
az én szobatársam a magánéletemben kutakodik,nem egyszer a bolti számláimat nézte,h mennyit fizettem az üzletben,meg kérdezgette,h kivel mit beszéltem telefonon,jól kiosztottam,azóta lehagyott róla
Ha így konkrétan rákérdezek 100%, hogy nem látom viszont a dolgaimat. Erre gondoltam, szerintetek jó ötlet?
Szia Xy! Emlékszel, még a koleszban kerestem a ritkító ollómat és sehol sem találtam. Még a dvd-tokom sincs meg a dvd immel. Nem láttad? (vagy: Neked nem tűntek el cuccaid?)
Mert ha igen, akkor arra gondoltam, hogy szólok a karbantartónak és Ő majd intézkedik az ügyben.
(Én jóban vagyok a karbantartóval, Ő nem. Arra is gondoltam, hogy oda írom, hogy a karbantartóval beszéltem és ezt mondta, hogy még egyszer nézzem át a dolgaim és ha nem lesz meg, szól a rendőrségnek, -> persze nem igaz, de ha nála van, megijedne és vissza hozná, mielőtt beérek a koleszba.)
Mit gondoltok melyik a jobb? Mit írjak?
Régóta gyűjtött dvd-k voltak, amik nekem sokat jelentenek :(
A legalattomosabban: egy másik lányt megkérsz, ohgy legyetek "véletlenül" egy légtérbe és beszélgess a beavatott lánnyal-
"Képzeld eltűnt a rikító ollóm és a dvd-im! De szerencsére a szomszéd /fiúk/lányok látták, hogy ki volt, és holnap megy a rendőrségre a feljelentés a tettes ellen!"
Persze a történet ott igen gyenge, hogy nem nevezed nevén a tettest ,de azt magyarázhatod azzal, hogy még nem beszéltél meg konkrétumot a szemtanúkkal.
(esetleg visszavásárolhatod a cuccot, de ahhoz pénz kell és szerencse, hogy bevállalja)
Említsd meg a rendőrséget.
Emlékszem az előző kérdésedre, én már akkor odab@sztam volna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!