Mit csináljak, ha szinte biztos vagyok benne, hogy a szobatársam lopott tőlem?
Már láttam lopni a teremből más ember cuccát. Most hoztam volna haza a dvd tartómat (benne 20dvd) és a rikító ollót. Mindegyik ugyan ott volt a koleszban az éjjeli szekrényemben. Biztos voltam benne, hogy ott van, de akkor azt mondtam, hogy majd itthon megnézem. Mindent átkutattam itthon nincs. A koleszban sincs, csak ő lehetett. (Egyébként 2x2 ágyas szobák vannak közös fürdővel Wc-vel, hűtővel.) a Hűtő a mi szobánkban volt, de már fogat mosott este, amikor mi kimentünk sütni a szobatársammal és akkor is a mi szobánkból ment ki. Amikor legközelebb főztünk 3szor direkt vissza mentem, mindig tőlünk ment ki és zavartan mondott valamit.
(Ő volt az, aki leleste rólam a tesztek megoldását. Volt már egy ilyen kérdésem)
Ezt írtam végül:
Szia!
Emlékszel még néhány hete kerestem a ritkító ollómat a koleszba. Amikor jöttem haza, előző nap a cuccaim között rendet raktam és nem találtam sehol, de még a dvd- tartómat sem találtam, amibe kb 20 dvd-m volt. Biztos voltam benne, hogy ott volt az éjjeli szekrényeben, mert nem vittem haza direkt, mert utolsó nap akartam, de mégis reménykedtem benne, hogy itthon lesz. Ma kipakoltam a szobámat és mindent átkutattam, sehol sincsenek.
Neked nem tűntek el cuccaid? Megkérdezem a (szobatársam) is, és utána írok a karbantartónak/portásnak, hogy mi ilyenkor a teendő.
Jó szünetet! És légyszi írj, mert még a napokban írni akarok neki.
Szia!
Akár vissza ír erre, akár nem, utána fogom írni, hogy beszéltem a szobatársammal, neki nem tűnt el semmije (neki csak az alap dolog vannak a szobába, tőle nincs mit lopni, én szinte a koleszban élek), és beszéltem a karbantartóval és azt mondta, hogy még egyszer nézzem át, ha akkor sincs lesz, tanácsot kér az igazgatótól és attól függően hívják ki a rendőrséget.
Vagy elmesélem neki azt a történetet (egyik tanár mesélte), hogy egyik csajt kirúgták az iskolából, mert kiderült,hogy ellopott egy zacskós levest. (ez tényleg így volt)
További turkálást megelőzendő:
Ha a konyhába mentek a szobatársaddal főzni, akkor az éjjeli szekrényed ajtaját ragaszd le egy helyen cellux-al. Ha valaki kinyitotta akkor ugye az látszódni fog és így bizonyítékod van rá, hogy valaki belenézett, míg te nem voltál ott.
Csak a rajta kapás hoz eredményt.
11. hsz.-ban írtam amit el is küldtem neki.
Úgy gondolom (vagyis abban reménykedem), hogyha tényleg Ő volt és van esze, akkor korábbi vonattal megy a koleszba, hogy megelőzzön engem és eldugja a szekrényemben, mintha én tettem volna oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!