Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem vagyok benne biztos!?

En is 24vagyok az eskuvom szinten juli 7-en lesz; ) nekembis feltunt a regi szerelem, de kit erdekel???? elhagyott és a leendo ferjem ezt sose tenne, sokkal jobb ember... stb A nagy kapkodasba, rohanasba, keszulodesbe el lehet hanyagolni egymast és nehez egy ket lopott óra kettesbe, megha együtt is lakunk. De az oszinteseg és az, hogy jol atgondold nagyon fontos. Gondold el a körülötted lévőket és a parod milyen csalodast okoznal. Gondold át jól, hogy a sajat és masok szemebe is bele tudj nezni. Ez lehet csak egy kis para, hiszen kozel van. Ha lemondodblehet örökre banod majd és az ex se biztos kitart majd melletted, sot lehet el se vesz soha. Nekem nem bírná el ez a lelkem. Vannak nehéz idok és lesznek is. De ha szerettetek egymást valaha akkor akarmi van vissza lehet ugyanoda jutni lelkileg, hogy osszetartozzatok. Időt, gyengedseget, intimitast igenyel. Közös fürdő, masszazs. Ilyesmi, biztos jolesik
ajd, ha pedig nem akkor...... Nagyon nagy ciki van, de nehogy kozbe a masik fiura gondolj, mert akkor fix h nem sikerul. Legyel felelossegtudo, maskulonben meg nem vagy erett egy hazassagra

1. Mióta vagytok együtt a vőlegényeddel?
2. Mióta szervezitek az esküvőt?
3. Mióta van mélyponton a kapcsolatotok?
4. Mennyi idő telt el a szakításod és az új pároddal való kapcsolat kezdete között?
5. Mit válaszoltál az exednek,mikor elmondta,hogy szeret?
6. Az exed szingli?

17. válaszoló!
1. 4 éve vagyunk együtt
2. Január óta szervezkedünk, karácsonykor volt az eljegyzés
3. 2 hónapja jött haza és össze is futottunk az exemmel, és akkor lettem vele távolságtartó, mindig az exemen járt az eszem
4. 8 hónap telt el
5. Igazából semmit nem mondtam neki, harag volt bennem amiért itt hagyott, és amiért visszajött, hogy a biztos pontot az életemben (a vőlegényem) eltávolította tőlem. Előidézett bennem egy lehetetlen helyzetet, tudja hogy még mindig szeretem, de a vőlegényem is, mindenre képes értem, rajongásig szerelmes belém, ezért is akarja velem összekötni, az életét egy hónap múlva!
6. Az exem szingli.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!