Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem vagyok benne biztos!?
Figyelt kérdés
július 7.-én férjhez megyek, de már nem biztos hogy ezt akarom! Egyáltalán nem biztos. Nagyon eltávolodtunk egymástól. Más utakon járunk, és feltűnt a volt nagy szerelmem, és úgy érzem hogy még mindig Ő az akit szeretek! Segítsetek mit tegyek?????? :'( Nagyon NAGY bajban vagyok! :((2012. jún. 17. 18:42
1/52 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok!
2012. jún. 17. 18:43
2/52 anonim 

válasza:

Ha nem vagy biztos benne, akkor ne menj hozzá. Inkább most mondd le, mint egy válás a későbbiekben.
3/52 anonim 

válasza:

hát erre rohadt nehéz bármit is mondani!!!!!
mennyire vagytok kész a szervezésel?
5/52 anonim 

válasza:

1. Szerintem normális, ha az ember elbizonytalanodik a nagy döntés előtt.
2. Az viszont nem normális, ha a bizonytalanságot elhidegülés okozza. SOS üljetek le és beszélgessetek! Hajrá őszinteség, nagyon drukkolok!
6/52 A kérdező kommentje:
Épp ez az hogy a szervezés teljesen kész, minden le van foglalva, ki van bérelve, az exem, szintén arra kért hogy ne tegyem meg, mert még mindig szeret, és én is, de kint élt külföldön, és most végleg hazajött.
2012. jún. 17. 18:55
7/52 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, a válaszokat! Akinek bármilyen tanácsa van még az nagyon kérem segítsen!
2012. jún. 17. 18:56
8/52 anonim 

válasza:

"az exem, szintén arra kért hogy ne tegyem meg, mert még mindig szeret, és én is, de kint élt külföldön, és most végleg hazajött."
???
Akkor miért is kérte, hogy ne tedd, ha szeret és már külföldön sincs??
9/52 anonim 

válasza:

Állj a vőlegényed elé, és legyél őszinte vele.
10/52 anonim 

válasza:

Ha arra kért hogy ne tedd meg,ne ess két szék közül a pad alá.Ettől eltekintve ha nem akarod,ne menj hozzá.Példa:egy srác ugyanúgy meggondolta magát,de mivel minden le volt szervezve,megtartották az esküvőt.5hónap múlva elváltak.Mindenki ledermedt,a nő megroggyant.Inkább lefújni,mindegy ki mit gondol,mert utána szarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!