Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog így működni a házasságunk?
21 évesek vagyunk jövőhét szombaton lesz a nagy nap:) Van már egy 2 éves kislányunk. Tehát éldegélünk,szeretjük egymást, jól megvagyunk. Jó veszekszünk is néha, de ki nem?
Csak egyetlen problémánk van,ami elég nagy. A pénz... Egyszerűen nem tudunk zöld ágra vergődni sajnos.Pedig egész jól keres a min. bérhez képest, dehát semmire sem elég,csak jönnek a csekkek, stb stb.... Viszont most jött neki egy lehetőség. Németországba kellene kimennie,elég jó fizetésért. Havonta jönne haza,4-5 napra. Még sosem voltunk sok időt egymás nélkül. Véleményekre lennék kíváncsi, hogy fiatal házasokként szerintetek működhet a dolog? Szeretnénk 2. babát majd, lakást, stb., ezért úgy gondoljuk egy ilyen lehetőséget ki kell használni, hiszen ez teremthet nekünk egy alapot. Kösz a válaszokat előre is
ja és az 5. hozzászólásom a kedves elsőnek szólt és el is írtam:D azt akartam írni ,hogy szerintem nem ez volt a kérdés.
a többieknek köszi, hogy szántatok rám néhány mp-et:) De már olyan izgatottak vagyunk, mindjárt itt az esküvő,áá bocsi össze-vissza beszélek már:DDD
13:52-es vagyok.
Hmm, 2 év, elég hosszú idő, de szerintem átvészelitek.
Tudom hogy nem ugyanaz a helyzet, de mi 1 évig éltünk távkapcsolatban a Kedvesemmel az összeköltözés előtt (én Magyarország, ő Norvégia). Átlag másfélhavonta találkoztunk, volt hogy csak egy hétvégére, volt hogy majdnem egy hétig is együtt voltunk. A lényeg az, hogy nem könnyű, nagyon fog majd hiányozni, de épp ezért nagyon erősnek kell lenned.
Jó ötlet lehet még Skype-on tartani a kapcsolatot naponta, és akkor a kislányod is láthatja, tud beszélni az apukájával.
13:52-es megint.:)
Az esküvőhöz pedig sok-sok boldogságot, biztos izgatott vagy már! :) Nekünk augusztusban lesz, már nem egész 3 hónap :))
Szia!
Én egy kicsit egyetértek az elsővel, h előbb kellett volna megfelelő anyagi körülményeket teremteni, aztán jöhetett vna a baba, mert nagyon jó h boldogok vagytok, de a boldogságotok útjába pont a pénz áll. Nem olvastam végig a válaszokat, de annyit tudok javasolni, hha a párod külföldre menj, menj utána, ha nyelvet nem beszélsz akkor is, bnőm nulla nyelvtudással ment ki, de feltalálta magát, pár hónap múlva gajdolt vmit, majd félévébe telt mire megszokta a nyelvet, és nem okozott neki problémát a beszélgetés. De távkapcsolatba szerintem ne éljetek, főleg kis gyerek mellett. Sok sikert!
Én a tapasztalataimat szeretném leírni.5 éve vagyunk együtt a párommal,van egy 20 hónapos fiún és ő is kint dolgozik.Több mint 10 éve.
Esze ágában sincs haza jönni,hiszen abból a pénzből amit kint keres mindenünk meg van,nem szűkölködünk és ha ezt az életszínvonalat akarjuk tartani akkor sajnos el kell fogadni hogy apa,a férj nincs itthon.
Ezért nekünk is 1,5 hónap múlva esküvő és megyünk a párom után.
Szia!
Én csak a saját, vagyis apukám példáját tudom leírni, ő és a felesége már 13 éve vannak együtt és apukám kb 2 éve ment ki Münchenbe, havonta jár haza vagy gyakrabban 4-5 napra. Ha tehetné visszacsinálná, mert úgy látja hogy bizony szétfognak menni. Van egy 4 éves húgom, ő itt jár oviba, az anyukáját ide kötik a rokonok, a munkája amit nem szeretne feladni mert nagyon jól keres, szóval nem igazán akar kimenni, de nem is tud egyenlőre mert ő is elkezdett egy tanfolyamot. Én azt mondom hogy ne menjen ki a párod nélkületek, ha ti semmiképpen nem tudtok kimenni akkor a párod se menjen. De persze lehet hogy nálatok működni fog, nem mondtam hogy nem, de nem kockáztatnám meg. Csak leírtam a történetemet hogy lásd, ilyen is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!