Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog így működni a házasságunk?
21 évesek vagyunk jövőhét szombaton lesz a nagy nap:) Van már egy 2 éves kislányunk. Tehát éldegélünk,szeretjük egymást, jól megvagyunk. Jó veszekszünk is néha, de ki nem?
Csak egyetlen problémánk van,ami elég nagy. A pénz... Egyszerűen nem tudunk zöld ágra vergődni sajnos.Pedig egész jól keres a min. bérhez képest, dehát semmire sem elég,csak jönnek a csekkek, stb stb.... Viszont most jött neki egy lehetőség. Németországba kellene kimennie,elég jó fizetésért. Havonta jönne haza,4-5 napra. Még sosem voltunk sok időt egymás nélkül. Véleményekre lennék kíváncsi, hogy fiatal házasokként szerintetek működhet a dolog? Szeretnénk 2. babát majd, lakást, stb., ezért úgy gondoljuk egy ilyen lehetőséget ki kell használni, hiszen ez teremthet nekünk egy alapot. Kösz a válaszokat előre is
Mi lenne ha te is keresnél Németországban munkát, és akkor nem kéne távol lennetek egymástól. Ha a német nyelvtudás megvan, onnantól könnyű (könnyebb) az út.
A kislányod mellett pl vigyázhatsz még 1-2 kisgyerekre (amolyan családi óvóda) , és még rendes fizetést is kapsz érte.
A nővérem is így dolgozott Németországban a kislánya mellett, gyerekekre vigyázott.
Szia, nekem az a tapasztalatom, hogy akik kimennek külföldre dolgozni, utána már nemigen jönnek vissza Magyarországra, hiszen pénz mindig kell valamire, senki nem fog egy jó állást feladni egy itthoni negyed annyi fizetésért. Sok embert ismerek a baráti társaságból, akik csak azért mentek ki, hogy egyenesbe jöjjenek és már évek óta kint élnek külföldön, eszük ágában sincs hazajönni, ottragadtak. Ha te el tudod fogadni, hogy ilyen keveset találkoztok és megvan a bizalom, akár működhet is, de készülj fel, hogy nagyon nehéz dolgod lesz egyedül.
Azt is át kell gondolni, hogy ha befejezted az iskoládat, te ki tudnál-e menni a párodhoz, hogy együtt lehessen a család, amíg rendbe jöttök. Nekem a férjem sokat dolgozik, mellette főiskolára jár, szóval nagyon nehéz sokszor helytállni, szinte mindent egyedül csinálok, 2 éves lesz a kislányunk, én is megyek vissza dolgozni, néha úgy érzem, hogy már nem bírom energiával. Magamra semmi idő nem jut, régen sportoltam, havonta jártam fodrászhoz, szaunázni és hasonlók, most meg minden este hulla készen dőlök ki az ágyba a sok tennivaló után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!