Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek elsiették a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elsiették a dolgokat vagy csak így alakult?

Figyelt kérdés

Meghívtak egy esküvőre. Mind a két felet ismerem pár éve.

Most lesznek nyáron két éve együtt és már van egy 10 hónapos lányuk. Pár hónapig a kapcsolatuk elején távkapcsolatban éltek. Nem nagy távolság, kb. 130 km választotta el őket.

Az igaz, hogy lassan 7 éve ismerik egymást és félévente - évente előtte beszélgettek, de állításuk szerint most találtak egymásra. A srác oda is költözött a lányhoz (ahol lakik városba) pár hónap után.

Egyébként 5 hónapja voltak együtt és eljegyezte a srác a lányt. Utána jött szinte egyből a baba. Állítólag tervezett, nem becsúszott. Szerintem pedig felcsinálta a srác és megtartották. Egyébként nagy szeretetben és békességben nevelik a lányukat. Szóval nem az a tipikus becsúszott nevelés, de a családi békét ki nem játszhatja meg???

Szóval, azon dilemmázom, hogy elmenjek-e az esküvőre vagy ne?!

Mitől olyan fontos nekik összeházasodniuk, ha eddig nem is érdekelte őket a normális életrend?! Ezen gondolom azt, hogy pár évig járnak, majd összeköltöznek, pár év eljegyzés, majd esküvő és pár év múlva gyerek?!

Te mit gondolnál erről? Elmennél az esküvőre?

Egyébként kb. 100-120 fő a násznép, most osztják a meghívókat...

2012. ápr. 20. 13:46
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
0%
Mucsaröcsögei" vagyok, bocsi, de vidéken ez megy. engem erre neveltek. azért nem ítélek el senkit. jó ha születik egy baba, meg ha 2 ember szereti egymást. nem annyira érdekel, de magamnak nem vállalnám be, tudom, hogy a környezetem mélyen megbélyegezne. de, minden csoda 3 napig tart...
2012. ápr. 20. 20:26
 52/59 anonim ***** válasza:
nem. nem megy ez vidéken sem. nem attol fugg, h hol lakik az ember, faluban, v városan, v mennyire messze Budapesttôl. attol fugg, és csakis attol, h mi van az ember fejében és mennyire ad mások véleményére. akit megbélyegeznek, az megengedi, h megbélyegezzék. az csámcsog ezen, aki lesi az utcán az embereket, h h áll a haja, milyen ruha van rajta, mit csinál. kit érdekel?? mindeki pontosan úgy éli az életét ahogy tudja és ahogy jonak látja, tetszik, v nem másoknak, nos ez teljesen lényegtelen. jol néznénk ám ki, ha úgy élnénk ahogy megkôvetelik tôlunk...
2012. ápr. 20. 20:50
 53/59 A kérdező kommentje:

Jaj már, most ne a vidéken vagy városon akadjatok már le...

Mindenki leírta a véleményét én se fikázok senkit.. egyébként is, 5 oldalon át engem szapultatok. és?!

Attól még meghívtak. Vagy maguktól vagy mert kérték! Teljesen mindegy, nyilván ott kéne lennünk. Mondtam már, hogy nem fogok pletykálni senkinek sem.

Kb.130 főből nem hinném, hogy minket kettőnket emelnének ki egész estés elfoglaltságra.

Nászajándékot se fogok vinni, max. óvszert. Örüljenek..

Egyébként meg a húga szokott érdekes dolgokat mesélni, jókat szoktunk röhögni rajtuk...

Mindig osztja nekem a bátyját a háta mögött! Bár, mióta a lánnyal van együtt, azóta nincs jó kapcsolatuk.

Bátyja szerint azért, mert neki már családja van!

Ez baromság, neki a húga mindig is a családja lesz anyjáékkal együtt. Attól még, hogy valakinek gyereke születik meg barátnője van, nem családja. Csak családtagok.

2012. ápr. 20. 20:56
 54/59 anonim ***** válasza:
100%
Olyan vagy,mint egy pletykálkodó öregasszony.Már látom magam előtt,hogy gonosz vigyorral dörzsölöd össze a kezed.Ha tényleg az érdekelne,hogy elmenj e,akkor annyit írtál volna a kérdésben,hogy nem vagy jóban a párral,de a pasi húgával igen,ő akarta,hogy menj,te nem tudod.De te folyamatosan őket ócsárolod.Miért csodálkozol,hogy olt mindenki?Én is oltanálak a helyükben.
2012. ápr. 20. 21:03
 55/59 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld bármennyire is mardoss a féltékenység, ők a picivel már egy család és szorosabb kötelék, mint a húgával való kapcsolata. Röhöghetsz rajtuk, pedig te vagy a szánalmas, minek mész olyan helyre, ahol nem is vagy különösebben várva és még te is csak gonoszkodni akarsz. Nem ciki, hogy barátod van, neki családja és nem tudsz róla leszállni?
2012. ápr. 20. 22:27
 56/59 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas amit művelsz, nyugodtan mondhatod azt, hogy ne haragudjanak, nem érsz rá. Mivel nem is akartak meghívni nem fogja őket érdekelni. Senki nem kényszerít, ne játszd a mártírt.
2012. ápr. 21. 00:01
 57/59 anonim ***** válasza:
100%

Latom kaptal sok-sok valaszt, nincs idom elolvasni, bocsi.

Nem kell mindenkinek menetrend szerint elnie az eletet, mert az nem garancia semmire. Kis faluban eltem, neha most is latogatom a csaladot es elmondanam neked, hogy sorban csodolnek be olyan hazassagok, ahol normalisnak mondanad a tempot. Par ev usvarlas, eliegyzes, eskuvo, gyerekek.

Van amelyik csak siman romokban van, de meg tart, viszont a szulok ossze-vissza kefelnek es nem egymassal... A masik tipus, amikor ugy mennek szet, hogy mar koltoznek is uj parhoz, nagy a harag, jelentgetik egymas a gyamugynel a gyerekek miatt es bukjak a hiteleket hazra, autora, ezzel teszik tonkre magukat kb 20 evre.

Nem egy-ket ilyen van, hanem sok.

Mi nem alPoztunk normalisan a te szemszogedbol. Par honapja voltunk egyutt, amikor kulfoldon kerestunk munkat es ott ossze is koltoztunk azonnal. Egy ev mulva mar gyermeket akartunk, akkor jegyesekvoltunk es szules elott ossze is hazasodtunk. Pici eskuvonk volt, nem felhajtast akartunk, nem a papir kellett, hanem hazasok akartunk lenni, mert nekunk ez sokat jelent. Azota is sokat jelent.

Es nagyon jo a kapcsolatunk, heti szinten kapunk azota is gratulaciokat, van meg egy gyermekunk azota es tervben a harmadik.

Termeszetesen vannak gondunk nalunk is, de nem a kapcsolatunkkal, nem egymassal, a tobbi meg csak azert van, hogy egyutt oldjuk meg es ne unatkozzunk. :)

Persze nalunk is tortenhet meg barmi, de az akkor is megtortenhetne, ha normal sorrendet kovettunk volna.

Deinkabb ne menj el az eskuvojukre, ugy tunik mintha nem orulnel nekik, akkor viszont ne menj oda, mert ott oket kellene unnepelni, savanyu arcu emberre nincs szukseguk szerintem.

Minden jot!

2012. ápr. 21. 07:55
 58/59 anonim ***** válasza:
100%

"

Nászajándékot se fogok vinni, max. óvszert. Örüljenek."

Már bocs, de mi a büdös francot keresnél te ott? Egy csövest nagyobb szeretettel látnék az esküvőmön. Még soha senkinek nem írtam itt le ilyet, de belőled süt minden negatív emberi tulajdonság. Nem fogom fel, hogy még ilyen ostoba is vagy hogy itt ennyire lejáratod magad.

Féltékeny kis libuci vagy. A menyasszony tuti ezerszer különb nálad :) A vendégek, meg ha valaki tudja hogy te vagy a dobott excsaj, tuti ujjal mutogatnának rád. Menj csak és égesd magad, biztos Rólad pletykálnának páran, akik ismernek és tudják, hogy azért vagy ott mert látni akarod, hogy a menyasszony vajon mennyivel szebb és jobb csaj nálad :) Megnézném az arcodat de gondolom az IGEN kimondásakor olyan lesz mint aki savanyúalmába harapott. Még csak filmen láttam ilyen féltékeny kis hisztérikát, de az életben is megnéznék egyszer egy ilyen jelenetet, jót röhögnék :)

2012. ápr. 21. 14:06
 59/59 anonim ***** válasza:
100%

A párnak nem számít majd, ott vagy-e. A húg sem veled fog foglalkozni, ugyanis a családtagok első sorban ülnek a templomban és polgárin is, a lagzin pedig a főasztalnál :) Tehát te egyedül fogsz ülni valahol a hátsó sorban, és azon fogod járatni az agyad, hogy miért is jöttél el.

A pár talán észre sem veszi majd hogy ott vagy-e vagy sem, de nem is hiszem hogy érdekli őket. A vőlegény a hugicájának hívott játszótársat, de a hugica sem veled fog dumcsizni, hanem a családjával ünnepelni a nagy napot, tehát a helyedben nem mennék el. Egyedül, magányosan nézni, amint az expasid elvesz valaki mást, miközben az sem érdekli, ott vagy-e......szerintem nagyon égő és szánalmas lenne elmenned. Senki nem foglalkozna veled, csak magadat rágnád egész lagzi közben.

2012. ápr. 21. 14:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!