Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elsiették a dolgokat vagy csak így alakult?
Meghívtak egy esküvőre. Mind a két felet ismerem pár éve.
Most lesznek nyáron két éve együtt és már van egy 10 hónapos lányuk. Pár hónapig a kapcsolatuk elején távkapcsolatban éltek. Nem nagy távolság, kb. 130 km választotta el őket.
Az igaz, hogy lassan 7 éve ismerik egymást és félévente - évente előtte beszélgettek, de állításuk szerint most találtak egymásra. A srác oda is költözött a lányhoz (ahol lakik városba) pár hónap után.
Egyébként 5 hónapja voltak együtt és eljegyezte a srác a lányt. Utána jött szinte egyből a baba. Állítólag tervezett, nem becsúszott. Szerintem pedig felcsinálta a srác és megtartották. Egyébként nagy szeretetben és békességben nevelik a lányukat. Szóval nem az a tipikus becsúszott nevelés, de a családi békét ki nem játszhatja meg???
Szóval, azon dilemmázom, hogy elmenjek-e az esküvőre vagy ne?!
Mitől olyan fontos nekik összeházasodniuk, ha eddig nem is érdekelte őket a normális életrend?! Ezen gondolom azt, hogy pár évig járnak, majd összeköltöznek, pár év eljegyzés, majd esküvő és pár év múlva gyerek?!
Te mit gondolnál erről? Elmennél az esküvőre?
Egyébként kb. 100-120 fő a násznép, most osztják a meghívókat...
Nem értem miért baj, hogy "rendezni" akarják a kapcsolatukat egy esküvővel?! Egyébként meg még jó, hogy nem vagyunk egyformák, nem mindenki követi ugyanazt a forgatókönyvet..
Ha te nem tudsz örülni a boldogságuknak (amúgy milyen alapon ítélkezel, hogy megjátszott e a boldogságuk vagy sem), akkor ne menj el az esküvőjükre!
Ez a mondatod pedig: "Szerintem pedig felcsinálta a srác és megtartották." ne haragudj, de nagyon durva! Honnan tudod, hogy nem úgy voltak vele, hogy ahogy alakul, nekik úgy lesz jó és örülni fognak neki, mert szereti egymást?..
Aha, szóval féltékeny vagy, mert veled nem tervezett hosszútávra, mással pedig már házasodni készül és gyermekük is van.
Gratulálok.
Aha! Most bújt ki a szög a zsákból. Szóval téged nem akart a fiú, a másik lányt meg igen, így elkezded izélgetni őket.
Jó öreg féltékenység a neved!
Nem vagyok féltékeny. Van nekem is párom lassan 3 éve. Karácsonykor kérte meg a kezem és januárban költöztünk össze.
Egyszerűen csak furcsa számomra, hogy ők mindent fordítva csinálnak.
Ez olyan, mintha előbb meghalnának, majd visszafelé peregne az életük... mint abba a filmben.
Meg az esküvőn is mi lesz? Rohangálnak majd pelenkát cserélni meg etetni?
Még jó, hogy csak polgári lesz. Égne a pofám, ha a templomban bőgne a gyerekem, bár a polgárin is így éreznék..
Inkább tartanának két tanús esküvőt aztán facebookon mindenki megtudná, hogy házasok.
Furcsa, hogy ennyi pénzük van az egészre.
Borzasztóan irigy, féltékeny és ostoba vagy.
Tényleg maradj otthon.
Látom, az is zavar, hogy nagy esküvőjük lesz. Szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!