Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt kaptatok menyaszonytánc pénzt és még pl konyhai dolgokat (pl étkészlet) vagy ilyeneket kaptatok?
Mi kimondottan anyagi javakat kértünk a kedves násznéptől. De kaptunk azért más ajándékot is, pl. Zsolnay készletet kb. 20.000 ft értékben (azért írom nehogy 120.000-re gondolj:)), esküvői albumot, rattan fiókos komódot, ágyneműt, kávés készletet. A menyasszonytáncnál pénzt kaptunk. Nálunk bőkezű volt a násznép, összesen 96 fős lagzink volt.
Te is menyasszony vagy? Miért kérded?
Mi már 5 éve együtt éltünk, úgyhogy étkészletet, lakberendezési tárgyakat direkt nem kértünk. Menyasszonytánc nem volt, egy doboz (mint a szavazásoknál az urna) volt szépen kidíszítve, kitéve, tetején nyílással, és felirattal, hogy járuljanak hozzá a nászutunkhoz és a babakelengyéhez (20 hetes terhes voltam). Ez végig ki volt téve, így az egész buli folyamán az rakott bele és annyit, aki és amennyit jónak látott.
3 millió körüli összeg jött össze végül.
Unokatesómnak 300ezer jött össze, nekünk semmi, mivel nem volt, csak családi vacsora.
Én gusztustalannak tartom, ha valaki arra apellál, mellyit tud bekaszálni az esküvőjén.
Ma sajnos legtöbb menyasszony erre bazíroz pedig :( Nem az igen kimondásán gondolkodnak mármint hogy mit fognak érezni, vagy azon hogy sírni fognak-e szülei, hanem azon hogy mennyit kasználhatnak be a szeretteiktől. Gusztustalan, kimondhatatlanul az.
Tavalyelőtt volt az esküvőm de nem volt pénzért táncolás, sem izgalom hogy húh vajon mennyi jön vissza a vendégektől a rájuk költött pénzből? Undorodtam volna magamtól.
nekünk 80 fős lagzink volt, 1,5 millió jött össze, tehát majdnem a lagzi ára. szerintem ez nem gáz, úgyse jön senki üres kézzel, mindenünk megvan, mit kértünk volna? mondtuk a szülőknek, testvéreknek, hogy lesz menyasszonytánc, a rokonok, barátok, úgyis őket kérdezik, hogy mit szeretnénk.
meg maga a menyasszonytánc is jó buli volt, kár lett volna kihagyni :P.
Ugyan nem a sajátunk, de most voltunk lagzin.
154 fő, 1,3 millió forint plusz 3 nagyobb (30.000Ft)értékű konyhai masina (robotgép, mikró, meg még valami).
(különben nem írták mit kérnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!