Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek elsiették a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elsiették a dolgokat vagy csak így alakult?

Figyelt kérdés

Meghívtak egy esküvőre. Mind a két felet ismerem pár éve.

Most lesznek nyáron két éve együtt és már van egy 10 hónapos lányuk. Pár hónapig a kapcsolatuk elején távkapcsolatban éltek. Nem nagy távolság, kb. 130 km választotta el őket.

Az igaz, hogy lassan 7 éve ismerik egymást és félévente - évente előtte beszélgettek, de állításuk szerint most találtak egymásra. A srác oda is költözött a lányhoz (ahol lakik városba) pár hónap után.

Egyébként 5 hónapja voltak együtt és eljegyezte a srác a lányt. Utána jött szinte egyből a baba. Állítólag tervezett, nem becsúszott. Szerintem pedig felcsinálta a srác és megtartották. Egyébként nagy szeretetben és békességben nevelik a lányukat. Szóval nem az a tipikus becsúszott nevelés, de a családi békét ki nem játszhatja meg???

Szóval, azon dilemmázom, hogy elmenjek-e az esküvőre vagy ne?!

Mitől olyan fontos nekik összeházasodniuk, ha eddig nem is érdekelte őket a normális életrend?! Ezen gondolom azt, hogy pár évig járnak, majd összeköltöznek, pár év eljegyzés, majd esküvő és pár év múlva gyerek?!

Te mit gondolnál erről? Elmennél az esküvőre?

Egyébként kb. 100-120 fő a násznép, most osztják a meghívókat...

2012. ápr. 20. 13:46
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy tervezett vagy sem, ha boldogok? De inkább ne menj, ilyen károgó varjú, mint te csak rontaná a hangulatot.
2012. ápr. 20. 13:51
 2/59 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem akarsz elmenni az esküvőre, mert nem a Te értékrended szerint alakult az Ő életük?

Szerintem irigy és féltékeny vagy. Nem mindegy Neked, hogy tervezett vagy becsúszott volt-e a baba? Szeretetben, békességben nevelik, más nem fontos.

Inkább ne menj el, hadd örüljenek a boldogságuknak.

2012. ápr. 20. 13:52
 3/59 anonim ***** válasza:
100%

szerintem neked ahhoz semmi közöd, hogy mit és miért így csináltak, ha meghívnak, akkor fontos vagy nekik, menj el. de ha már így állsz hozzá, én meg sem hívnálak.

én elmennék egyébként a helyedben

2012. ápr. 20. 13:52
 4/59 anonim ***** válasza:
100%

Mit ne mondjak, ilyen rosszindulatú embert, mint te, rég ne láttam... MOst akkor te azért nem mennél el, mert szerinted a gyerek nem volt tervezett? És akkor mi van??? Magad is írtad, hogy egyébként normálisan nevelik, akkor mi itt a kérdés? Oké, szerintem is felelőtlenség volt pár hónap járás után gyereket vállalni, de ez az ő dolguk, ettől te még a barátjuk(?) vagy és pont semmi közöd a háttérinfokhoz.

De tudod mit? Ne menj el, csak rontaná az összképet a savanyú és rosszindulatú arcod.

2012. ápr. 20. 13:53
 5/59 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon ideje már az esküvőnek még akkor is, ha te másként látod. Van egy mondás, ami szerint a lány akkor megy férjhez, ha kérik. Náluk most ennek jött el az ideje. Miért befolyásolná ez a tény, hogy elmenj, vagy ne? Csak nem vagy irigy?
 6/59 anonim ***** válasza:
100%

Elmennék...

Mi közöm lenne mindezekhez? Az ő életük, ő boldogságuk.

Amilyen rosszindulatú vagy legalább ott is tudnál min csámcsogni. Már bocs...

7/59 anonim ***** válasza:
92%
persze, hogy elmennnék. ugyan mi kôzôm nekem mások életéhez? senki élete, kapcsolata nem tôkéletes, mert olyan nem létezik, de ha ôk szeretik egymást és így látják jonak, hát veluk ôrulnék, hha ugyebár barátokrol beszélunk. az, hogy nem a megszokott utat járják, hát Istenkém. nekik ez a normális. nem feltétlenul rossz az, hidd el. mi mikor megismerkedtunk a párommal rôgtôn ôsszekôltôztunk, 1 honap mulva terhes lettem, bcsuszott. természtesen ôrultunk és megtartottuk, 4 éves lesz a kisôrdôg. most nyáron, 5 év után lesz a lagzink. ez sem megszokott, de pont nem érdekel... amúgy eléggé sutôtt a rosszindulat abbol, amit írtál...
2012. ápr. 20. 13:54
 8/59 anonim ***** válasza:
100%

Most azért nem mennél el egy esküvőre, mert szerinted nem jól döntöttek? Rengeteg házasság alapul rossz döntésen, de legyünk őszinték: te sem tudod, mi van a háttérben.

Függetlenül attól, hogy én is így gondolom a 'normális életrendet', még lehet, hogy nekik így jó.

Nem szokásom ilyet feltételezni, de nem vagy egy kicsit irigy?

Amúgy mit mondanál nekik, mért nem mész el?

"Gyerekek, bocs, de nem veszi be a gyomrom, hogy azelőtt született gyereketek, mielőtt megházasodtatok, és szerintem ez nem is tervezett gyerek, csak becsúszott. Arról nem is beszélve, hogy eleinte távkapcsolatban éltetek, áhh, gyerekek, ez undorító, bocs, de ehhez én nem fogok aszisztálni."

Ne sértődj meg, de amit ide leírtál... hát óriási butaság.

2012. ápr. 20. 13:55
 9/59 anonim ***** válasza:
100%
Két éve együtt vannak, mégis mit vártál? Anyumák 1 év 1 hét után házasodtak, már bratyó ott ugrált anyu pocakjában. Mi ezzel a baj? Most lesz a 30. házassági évfordulojuk.
2012. ápr. 20. 13:55
 10/59 A kérdező kommentje:

Nem rosszindulatúságból írtam ki a kérdést. Csak érdekel, hogy más is így vélekedik-e vagy csak én?!

A lány sok mindent vitt a kapcsolatukba első perctől. Gondolok itt lakásra, autóra, lakásfelszerelésekre. Szóval nem kevés dolgot.

A srác pedig a pénzt inkább a munkája miatt.

Igaz, a lány is dolgozott a gyerek előtt már vagy 7 éve, így legalább nem az én adómra és a segélyre szült...

Egyébként a sráccal jártam még pár éve. Tőlem nem sokat akart hosszútávra. És szerintem a srác húga miatt hívtak meg, mert jó barátnők vagyunk. Szinte a legjobb.

Bár nem hinném, hogy ez olyan sokat számítana.

2012. ápr. 20. 13:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!