Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek elsiették a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elsiették a dolgokat vagy csak így alakult?

Figyelt kérdés

Meghívtak egy esküvőre. Mind a két felet ismerem pár éve.

Most lesznek nyáron két éve együtt és már van egy 10 hónapos lányuk. Pár hónapig a kapcsolatuk elején távkapcsolatban éltek. Nem nagy távolság, kb. 130 km választotta el őket.

Az igaz, hogy lassan 7 éve ismerik egymást és félévente - évente előtte beszélgettek, de állításuk szerint most találtak egymásra. A srác oda is költözött a lányhoz (ahol lakik városba) pár hónap után.

Egyébként 5 hónapja voltak együtt és eljegyezte a srác a lányt. Utána jött szinte egyből a baba. Állítólag tervezett, nem becsúszott. Szerintem pedig felcsinálta a srác és megtartották. Egyébként nagy szeretetben és békességben nevelik a lányukat. Szóval nem az a tipikus becsúszott nevelés, de a családi békét ki nem játszhatja meg???

Szóval, azon dilemmázom, hogy elmenjek-e az esküvőre vagy ne?!

Mitől olyan fontos nekik összeházasodniuk, ha eddig nem is érdekelte őket a normális életrend?! Ezen gondolom azt, hogy pár évig járnak, majd összeköltöznek, pár év eljegyzés, majd esküvő és pár év múlva gyerek?!

Te mit gondolnál erről? Elmennél az esküvőre?

Egyébként kb. 100-120 fő a násznép, most osztják a meghívókat...

2012. ápr. 20. 13:46
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%

Én ne haragudj, de őszintén csodálkozom, hogy téged meghívtak.................nem ismernek valami nagyon. Ha tudnák, hogy ők meg akarják veled osztani a boldogságukat, te meg kiteregeted neten az életüket idegeneknek és véleményezteted a kapcsolatukat, meg filózgatsz hogy elmenj-e mert SZERINTED nem okés minden náluk, hát szerintem úgy visszakérnék azt a meghívót hogy csak úgy sercegne.

Ha ennyire szar.ba se nézed őket, ne menj el inkább. Csak azt remélem hogy az én esküvőmön nem voltak ilyen emberek, akik mosolyogva gratuláltak de közben meg egy csapat idegennek rólam pletykáltak. Bár én ennél azért jobban ismerem a szeretteimet akiket meghívtam...

2012. ápr. 20. 14:32
 32/59 anonim ***** válasza:
100%
írtam még az 1. oldalon, nekunk lesz nyáron az eskuvônk. és az exem is ott lesz, mert az egyik legjobb barátom. miért ne lehetne meghívni vkit, akivel kôlcsônôsen barátilag szeretjuk egymást? ja, mert nem szokás??? téged mondjuk én sem hívnálak meg, az tuti, kényszerbôl meg pláne... ahogy meg a babákrol vélekedsz: ATYA UR ISTEN!!!!
2012. ápr. 20. 14:34
 33/59 anonim ***** válasza:
100%

14.32. vagyok elolvastam közben mindent.

Féltékenység, irigység, ostobaság - ez a három szó jellemez téged a hozzáállásoddal együtt. A mostani párod nem tudja még mit vállalt, de kígyót melenget a keblén.

2012. ápr. 20. 14:37
 34/59 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne menj, gondolom ők se szeretnék, hogy a násznépnek is okoskodj, hogy miért keltek ilyen hamar össze. Neked nem mindegy, ha boldogok?
2012. ápr. 20. 14:37
 35/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem hogy hívhattak meg.......süt rólad az irigység meg a rosszindulat, minden ami ezeknek szinonimája. Ennyire nem ismernek téged? Vagy csak a képükbe vigyorogsz de magadban meg vicsorogsz? Szegények. Remélem nem mész el, ne az ő pénzükön zabálj egy jót legalább..
2012. ápr. 20. 14:39
 36/59 anonim ***** válasza:
100%

El ne menj, csak elrontanád a napjukat!

Egyébként áruld már el, neked ez miért fáj? Miért baj az neked, hogy boldogok, hogy nagy esküvőt szerveznek, hogy előbb volt gyerek, mint esküvő, stb?

Ha erre az lenne a válaszod, hogy nem baj meg nem fáj, akkor mégis mi a frászért kell nyilvánosan problémáznod emiatt?!

2012. ápr. 20. 14:48
 37/59 anonim ***** válasza:
100%
Igaz a fiam 1 éves volt, már pocakban volt a kistesó, és nem volt ekkora násznép, de én is így mentem férjhez. Remélem köztük senki nem volt ilyen érzéketlen, buta liba,mint te.
2012. ápr. 20. 14:51
 38/59 A kérdező kommentje:

Én nem beszéltem velük, főleg nem a sráccal már vagy 1- másfél éve.

A húgával vagyok jóba, mint említettem előzőleg is.

Időközben rákérdeztem a barátnőmnél (húga), hogy miért hívtak engem meg, mert annyira kíváncsiak vagytok rá.

Azt mondta a csajos (barátnőm), hogy azért, mert ő kérte, egyébként eszük ágába se lett volna.

Úgyhogy tessék: a húgica kérésére leszek jelen én is és a párom is az esküvőn.

Egyébként nem fogok jelenetet rendezni, se pletykálkodni a pár év alatt összegyűrt lepedőink után az öregeknek.

Egyébként ez egy nyilvános oldal.. azt lehet itt megkérdezni, amit csak akarok. Legalábbis nem láttam tiltva, hogy ezt nem lehet spec.

2012. ápr. 20. 15:09
 39/59 anonim ***** válasza:
70%
Az exed házasodik? Ne menj, eleve kérésre hÍvtak, és látom, te még valamit érzel.
2012. ápr. 20. 15:14
 40/59 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem minek mennél el.

1. nem szereted a párt, ez nyilvánvalóan látszik.

2. nem is ők akarják hogy ott legyél, hanem a hugicának akarnak társaságot.

3. amilyen rosszindulatú vagy, nem bírnád ki undorító megjegyzések nélkül az esküvőt, ne égesd le magad és az exedet sem mások előtt.

Így mi értelme elmenni?

2012. ápr. 20. 15:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!