Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek elsiették a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elsiették a dolgokat vagy csak így alakult?

Figyelt kérdés

Meghívtak egy esküvőre. Mind a két felet ismerem pár éve.

Most lesznek nyáron két éve együtt és már van egy 10 hónapos lányuk. Pár hónapig a kapcsolatuk elején távkapcsolatban éltek. Nem nagy távolság, kb. 130 km választotta el őket.

Az igaz, hogy lassan 7 éve ismerik egymást és félévente - évente előtte beszélgettek, de állításuk szerint most találtak egymásra. A srác oda is költözött a lányhoz (ahol lakik városba) pár hónap után.

Egyébként 5 hónapja voltak együtt és eljegyezte a srác a lányt. Utána jött szinte egyből a baba. Állítólag tervezett, nem becsúszott. Szerintem pedig felcsinálta a srác és megtartották. Egyébként nagy szeretetben és békességben nevelik a lányukat. Szóval nem az a tipikus becsúszott nevelés, de a családi békét ki nem játszhatja meg???

Szóval, azon dilemmázom, hogy elmenjek-e az esküvőre vagy ne?!

Mitől olyan fontos nekik összeházasodniuk, ha eddig nem is érdekelte őket a normális életrend?! Ezen gondolom azt, hogy pár évig járnak, majd összeköltöznek, pár év eljegyzés, majd esküvő és pár év múlva gyerek?!

Te mit gondolnál erről? Elmennél az esküvőre?

Egyébként kb. 100-120 fő a násznép, most osztják a meghívókat...

2012. ápr. 20. 13:46
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
100%

Összeköltöztél a barátoddal? Nem bírtál várni az esküvőig???.. -.-

Lehet itt szőrőzni másnál is..

Tudod egyébként egy ekkora kisgyerek nem bőg, hanem sír és ez természetes dolog.

De egyvalamiben tuti igazad van: neked pofád van!

2012. ápr. 20. 14:11
 22/59 A kérdező kommentje:

Dehogy vágom a párom alatt a fát. Egyáltalán nem vagyok irigy rájuk!

Nem is foglalkoztam eddig velük. Még a gyerek születésénél is gratuláltam nekik facebookon, bár nem nagyon osztották meg ezt a hírt senkivel. Kérdeztem, hogy képet mikor raknak fel, de a lány benyomott egy linket. Rámentem és ott láttam, hogy külön weboldala van a gyereknek. Tiszta vicc..

2012. ápr. 20. 14:14
 23/59 anonim ***** válasza:
100%

hadd találjam ki,nektek még évekig kell gyűjteni a lagzira,igaz?

én terhes voltam,mikor a lagzink volt,nekünk se lett volna szabad,mert nálam meg megvolt az esély,h félóránként kijárok hányni?

Ja,meg persze tudom,engem is "felcsinált" a barátom,aztán már muszájból elvett,tudom...:D

Idióta vagy,és még szépen is fogalmaztam..egyébként,h kérdésedre válaszoljak,nem ne menj el az esküvőre,nem hiszem,h szegényeknek hiányzik egy ilyen rosszindulatú ismerős...

2012. ápr. 20. 14:14
 24/59 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor jól figyelj.

25 éves vagyok.A párom 39 éves 1.5 éves a kisfiunk.És most lesz az esküvőnk a nyáron.

És ha ez nem elég a miénk is még pelenkás.stb.

Ezt tudnám meg a meghívottak közül hogy ezen gondolkodik mert állítólagosan "felcsinált" a párom és nem felelek meg az értékrendjének szembeköpném.

Szép barát vagy mondhatom.

Megtisztelnek te meg rossz indulatúan kibeszéled őket.

Itt egyre hülyébbek vannak!!

Valaki farmerban meg pulcsiban megy esküvőre süteményért a másik meg eljátssza a szűz Máriát....

2012. ápr. 20. 14:18
 25/59 anonim ***** válasza:
100%

még valami,nekem van olyan ismerősöm,ahol 3 hónapja voltak együtt,és pozitív lett a terhességi teszt,úgy,h tervezték...Ők egy hónap együttjárás után döntötték el,h igen,gyereket vállalnak..Azóta megszületett a kicsi,tök boldogok,alig várják ők is az esküvőjüket...azért mert nekik így jó,neked mi közöd hozzá?

ez mondjuk nekem is furcsa volt,hangsúlyozom furcsa,de eszembe sem jutna semmi rosszat mondani rájuk,pláne nem azért,mert össze akarnak házasodni..

2012. ápr. 20. 14:18
 26/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellesz te oda, maradj szépen otthon és pocskondiázd őket magadban, ebben úgy is jó vagy. Amúgy meg semmi közöd más életéhez. Mindenki úgy csinálja ahogy akarja.
2012. ápr. 20. 14:21
 27/59 A kérdező kommentje:

Nem kell évekig várnunk az esküvőre, lenne rá pénz. Csak mi szeretjük élvezni az életet és még egy darabig nem akarok éjszaka és egész nap ébren lenni egy gyerek miatt.

Meg úgy gondolom, hogy 27 évesen még fiatal vagyok ehhez.

Megtiszteltek azzal, hogy elhívnak? Írtam már, szerintem kényszerből tették.

Egyébként sem szokás exeket meghívni! Milyen baromság már ez?!

Mintha arra várna ezzel az egyik fél, hogy a "van valakinek ..." résznél felszólaljon egy ex... tiszta gáz.

2012. ápr. 20. 14:21
 28/59 anonim ***** válasza:
100%

Te irigy vagy.

Attól, hogy házas leszel, még - elvileg - szabad maradsz. Ha te a házasságot rabságnak fogod fel, az a te bajod.

Azt sosem tudtam, hogy honnan veszi valaki a bátorságot hogy olyat mond: "Egyébként nagy szeretetben és békességben nevelik a lányukat. Szóval nem az a tipikus becsúszott nevelés, de a családi békét ki nem játszhatja meg??? " Mégis milyen jogod ítéled te meg, hogy tényleg boldogok-e?

Csak ismételni tudom magam: irigy vagy.

2012. ápr. 20. 14:25
 29/59 anonim ***** válasza:
93%

Neked 37 évesen is korai lesz a gyerek.

Bulizgassál csak ahhoz értesz.

Biztos sok az időd mert feleslegesen teszel fewl ide kérdéseket mert ha tényleg ex vagy akkor letudom annyival hogy nem megyek de tudom már honnan fúj a szél:-D

2012. ápr. 20. 14:28
 30/59 anonim ***** válasza:
93%

Még egy ilyen irigy p.csát,mint te.

Ne menj el az esküvőre,nem kell oda olyan aki pocskondiázza őket.

2012 van,nem igazán van már normális életrend vagy nemnormális életrend.

Mi is alig pár hónapja voltunk együtt amikor leépités miatt nem lett munkám.Igy inkább babaprojekt,rá 10 hónapra megszületett a lányunk.Utána nyáron házasodtunk csak,hisz a kicsi elvette minden időnk addig.

Ilyen álságos kigyót mint te,remélem nem láttunk vendégül.

2012. ápr. 20. 14:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!