Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik szerepeltek a nászajándék listádon és hogyan tudták ezt elérni az esküvőre meghívottak?
Nem értem, hogy miért van ez a sok támadó hozzászólás. A kérdező egy normális, megválaszolható kérdést tett fel. Nem ítéleteket, hanem javaslatokat gyűjt a problémájára.
Sokan vannak, akik személytelennek tartják a borítékadást, és a hagyományokat megőrizve mindenképpen tárgyi ajándékkal szeretnének kedveskedni. Ilyenkor egy nászajándék-lista tényleg hasznosabb, mintha az illető ajándékozóra bízzuk, hogy kávéfőzőt vagy pohárkészletet ad - szerintem rosszabb a Vaterán elsózni a tizedik pohárkészletet, mint átadni egy széles palettájú nászajándéklistát...
A meghívottak többsége úgyis megkérdezi, mit szeretne a pár kapni. Nálunk a legtöbben még a nászajándék listára is rákérdeztek...
Tudom, ez már rég volt, csak én most olvasgatom, mert most szervezzük az esküvőnket.
Hihetetlen ez a sok ellenséges hozzászólás.
Basszus, ti még nem hallottatok nászajándék listáról?
Oké, egy Amerika majmolás, de van, létezik.
Amcsi filmekben a pár leadja 2-3 áruházban a nászajándék listáját (nem tanuk szarakodnak vele, vagy örömszülők huzigálják ki a tételeket golyóstollal).
A vendégekkel tudatja a párocska, hogy melyik 2-3 áruházban található a nászajándék listájuk.
Ott megnézi a meghívott fél, kiválasztja a dolgot (nem saját feje után, hogy pl. mosógép, és abból akkor akármilyet vehet), mert pontosan az a mosógép van a nászajándék listán, amit a pár szeretne, elfogadna.
Amikor fizet a vevő (meghívott), akkor törlődik a nászajándék listáról a mosógép, ennyi.
Nem tudom, Magyarországon létezik-e ez ilyen gördülékenyen, mint külföldön.
De hogy emiatt haszonlesőzni és butázni és lustázni kellene a kérdezőt, hát ez nonszensz:(((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!