Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik szerepeltek a nászajándék listádon és hogyan tudták ezt elérni az esküvőre meghívottak?
Az esküvői meghívót azok részére, akiktől egyébként nászajándékra számít a pár, személyesen "szokás" elvinni. A beszélgetés során ki lehet térni arra, hogy "jobban örülnénk" egy borítéknak, mivel sok mindenre lesz szükségünk. Így elkerülhető, hogy legyen 3 konyhai mérleg stb.
A meghívottaknak is könnyebb, nem kell azon rágódni, mit vegyenek.
családban nemrég volt esküvő ahol szintén tárgyakat kértek.
A két szülőpárnál volt a lista,és ők egyeztettek folyamatosan,igy a párnak is meglepi volt kitől mit kap,és nem is volt 2 semmiből.
Ez az utolsó dolog nagyon tetszik! Mi mindenkinek személyesen szeretnénk elvinni a meghívót, bár nem lesz nagy vendégsereg.
Ha például egy mosógépet vagy szekrényt, ebédlőasztalt kérünk, azt hogyan tudják eljuttatni hozzánk? Hogyan és mikor szokás átadni az ajándékokat?
Az a baj, ha pénzt kérünk, akkor nem vesszük meg belőle azokat, amiket kinéztünk, mert mindketten spórolósak, tartalékolósak vagyunk.
...és ha senkinek nincs pénze hogy mosógépet vagy szekrényt vegyen nektek?
nem tudom, én ezt olyan pofátlanságnak érzem... akkor már a pénzt kevésbé abból mindenki annyit ad, amennyit tud... de nekem kellemetlen lenne egy ilyen listával körbejárni a rokonságot, hogy tefigyeljmá, megházasodok (mintha valami hiperkülönleges dolgot csinálnék), vegyél má' nekem egy mosógépet.
de leeht, csak én gondolom így, nekem nem menne
30N
Úristen, ne már most olvasom... tehát a pénzből nem vennéd meg, mert smucig vagy ( kb tízezerért lehet ebédlőasztalt venni az ikeában meg minden más is olcsó) - de elvárod hogy más megvegye a TE lakásodba?
nem tudom, hogy jutott eszedbe, hogy szekrénysort meg asztalt kérsz nászajándékba..kicsit elszaladt veled a ló, nem?
max kávéfőzőt, mérleget, turmixgépet, mit tudom én, ilyen apróbb lakberendezési dolgok beleférnek
ha te magad meg smucig vagy venni egy nyomorult mosógépet vagy étkezőasztalt, akkor mossál kézzel és egyél a földről, de most komolyan :)))
hát ez nagyon jó.,.. szekrénysor :D
Én nem kérnék használati tárgyat. Mégpedig azért, mert volt olyan rokon, aki 2000Ft-ot tudott adni a menyecsketáncba, na ha nálatok is lesz ilyen és nem talál csak ennél drágábbakat, akkor mi lesz?
Vagy pl. úgy gondolja egy család, hogy 30eFt-ot adnak, de már nincs olyan ajándék, ami ennyiből kijön, vagy épp van, de az 20eFt-os ajándék, akkor is törhetik a fejüket.
Jobb a pénz, nekik is egyszerűbb, berakják a borítékba és kész, ti pedig arra költitek, amire szeretnétek és másnak sem okoztok fejtörést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!