Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mik szerepeltek a nászajándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik szerepeltek a nászajándék listádon és hogyan tudták ezt elérni az esküvőre meghívottak?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam azon, hogy a pénz vagy az ajándék lista a megfelelő, de mivel az esküvő után egy üres házba költözünk sok bútorra, berendezési, használati tárgyakra lenne szükségünk, talán utóbbi a nyerő. Csak nem tudom, hogy ilyenkor mi a szokás, nyomtatnak egy listát, otthagynak az üzletben, vagy interneten készítsek egyet blog formájában? Hogy aki amit "le akar foglalni", azt hozzászólásban jelzi? Ti hogy csináltátok?
2012. márc. 5. 08:25
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
65%
A friss házaspár végig fogja izgulni a nagy napot, de nem azért mert örülnek, hanem mert félnek, hogy a násznép mennyit fog enni-inni. :))
2012. márc. 5. 11:36
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából elolvasgattam a válaszokat. Talán az volt tényleg a legjobb verzió, hogy a szülők kezeljék az ajándéklistát. Ha - ahogy írtad - nem lesznek olyan sokan, akkor ebből nem is lesz nagy bonyodalom. Viszont hogy mi szerepeljen a listán... Sajnos azt kell mondjam, én is furcsán néznék, ha az orrorm alá tolnának egy listát hűtőről, franciaágyról, stb. Egyik unokatesóm a weboldalas megoldást választotta, és náluk nem voltak ilyen költséges ajándékok, mégis visszatetszést váltottak ki a rokonságban a "Sony, vagy azzal ekvivalens márkájú" igen részletes kívánságlistával. Akkor inkább kérjetek pénzt, amiből ti dönthetitek el, mit vesztek! Már csak azért is, mert ha történetesen nagyon bőkezűek is a rokonok, mi van, ha kaptok hűtőt, szekrénysort, íróasztalt, de ágyat azt pont nem. :)
2012. márc. 5. 13:37
 33/45 anonim ***** válasza:
87%
Csak azt nem értem, ha valakinek nincs pénze bútorokra, hogy van pénze esküvőt rendezni? Vagy a rokonokkal akartátok berendeztetni a lakást/házat? Ilyen faszariságot...apám...a pofám leszakad. Nekem ha valaki a pofámba tolna egy ajándéklistát, én el sem mennék az esküvőre. Mert mondjuk lehet, h tudnék vinni 20 000 ft-ot, de a listán már csak a szekrénysor van meg a mosógép. Ha az ifjú pár ilyen bunkó, megérdemelné, h senki ne menjen el az ő nagy-nagy napjukra!
2012. márc. 5. 13:40
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
én azért ajánlanám jobban a pénzt, mert mondjuk (bár nem tudom, mi kell még), de bútor nem jó, ha sokféle színű, alakú, stílusú van. vagy fotel, jó, ha nektek kényelmes, és ti választjátok ki. Inkább az árát adják oda, és ti megveszitek, vagy mi van, ha olyat hívtok, aki nem tud bevállalni mondjuk egy 30 ezres komódot, mert csak 20at tudna borítékba adni.
2012. márc. 5. 14:17
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem írnék listát és nem kérnék semmit.Ha akarnak adnak ajándékot,ha nem nem.A vendégeket nem az ajándék miatt hívjuk.A 6-8 fős családnak gondolom nem csak keresőképes tagjai vannak.Szerintem,ha valahol 4-5 gyerek van,ott hiányozna 60ft-ot a kasszában,ehhez jön a többi költség,mint ruházkodás esküvőre,fodrász,benzin stb. Az még a nászajándékon felül,már horribilis összeg.Nem várható el,egy családtól sem,hogy ennyit vigyenek az esküvőtőkre.

Az szép gondolat,hogy ezt a mikrót a nagyitól kaptuk,a kanapét pedig a nagynénitől.De ti tényleg olyan lakásban akartok élni,amiben egy olyan tárgy sincs,ami összeillik és más ízlése tükröződik mindenhol?

Ha ti sajnáljátok magatoktól a bútorokat és az ajándék pénzből nem vennétek mosógépet vagy ebédlőasztalt,az a ti igénytelenségetekre vall,valószínűleg akkor nem is hiányoznak azok a bútordarabok annyira,ergo nincs rá szükségetek.

2012. márc. 5. 14:29
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
* 60.000ft
2012. márc. 5. 14:30
 37/45 anonim ***** válasza:
35%
Egyik kedves ismerősöm és párja úgy csinálták, hogy a tanúkra bízták ezt a feladatot. Volt egy lista, amit odaadtak nekik és mindenki egy külön erre a célra létrehozott email címre küldhette el a foglalását, ill. jelzését hogy ki mit fo vinni. Így, ha volt vagy lett volna olyan ember aki olyat szeretett volna mait más, akkor tudták jelezni hogy az már foglalt. Így nem kaptak semmiből kettőt, csak olyat kaptak amire valóban szükségük volt és mégis az egész meglepetés maradt :)
2012. márc. 5. 15:03
 38/45 anonim ***** válasza:
35%
Ja, és ha nem volt olyan ami tárgy és szívesen megvetted volna nekik, akkor pénzt is elfogadtak szívesen, nem volt hogy csak ez vagy az. Egyszerűen le lehetett venni hogy az értékre mennek vagy sem. Nekem ez a megoldás egyáltalán nem volt megterhelő, jó volt agyalni hogy mi mit vigyünk, mert feldobtuk a választott tárgyat egy kis egyediséggel. hogy emlékezetes maradjon :)
2012. márc. 5. 15:10
 39/45 anonim ***** válasza:
78%

szerintem inkább meg se tartsátok az esküvöt,mert olyan lusta vagy,hogy a közeli lakberendezési áruházba nem tudsz átsétálni a boritékkal a kezedben és kiválasztani a neked tetszö dolgokat!

és ha azt gondolod,h a 6-8 fös család vidáman megveszi neked a szekrénysort vagy a mosógépet,akkor majd ne csodálkozz,hogy senki nem lesz az esküvödön!!!

amúgy az esküvödet is ilyen lusta vagy megszervezni,vagy csak panaszos elmenni az ikeába???

jó,hogy nem várod el,hogy szereljék is össze neked a bútort....

2012. márc. 5. 22:53
 40/45 anonim ***** válasza:
33%

Én úgy látom, hogy te ismered a rokonaidat, hogy mennyire pénzesek, mit tudnak adni. Ezek alapján tudnád eldönteni, hogy pénzt kérj vagy ajándékot.

A pénz a legjobb mert azon azt veszel amit akarsz. Mi is spórolósak vagyunk, de hidd el ha a nappaliba annyira hiányzik egy szőnyeg, vagy a fürdőbe egy polc megfogod venni. Mert csak azt fogod látni hetekig hogy hú ott nem az igazi, kell oda valami.

2012. márc. 6. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!