Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik szerepeltek a nászajándék listádon és hogyan
tudták ezt elérni az esküvőre meghívottak?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam azon, hogy a pénz vagy az ajándék lista a megfelelő, de mivel az esküvő után egy üres házba költözünk sok bútorra, berendezési, használati tárgyakra lenne szükségünk, talán utóbbi a nyerő. Csak nem tudom, hogy ilyenkor mi a szokás, nyomtatnak egy listát, otthagynak az üzletben, vagy interneten készítsek egyet blog formájában? Hogy aki amit "le akar foglalni", azt hozzászólásban jelzi? Ti hogy csináltátok?
Nem egy többszázezres szekrénysorra gondoltunk, hanem van pl 13 ezerért fürdőszobaszekrény, 5 ezerért fali polc, gardróbszekrény 8-15 ezer forint. Szerintem párom szülei és az én szüleim, nagyszülők, unokatestvérek, nagynénik nagybácsik szánnak családonként 20 ezer forintot ránk, hogy ilyet vegyenek. Mosógép is van 60 ezer forintért, szerintem egy 6-8 fős család amúgy is adna nekünk ennyi pénzt, akkor ezt is megvehetik, nem?
2012. márc. 5. 09:58
12/45 anonim válasza:
8,34-től: ezért kértük mi is a borítékot, mert nem mindenki tud olyan ajándékot megvenni, aminek már nagyobb az ára, értéke. Másrészt pedig ha mi vásároljuk, akkor színben, stílusban, (márkában=gyártó) az ízlésünknek megfelelőt választhatjuk.
Képzeld el, hogy 4-en beállítanak 1-1 szekrénnyel (ez nem valószínű) és a 4 szekrény teljesen más stílus, szín, stb. Hogyan fog kinézni a szobád?
2012. márc. 5. 09:59
13/45 A kérdező kommentje:
Meg arra gondoltunk, írunk össze apróbb ajándékokat is, ágyneműhuzat, törölköző, tányérok, poharak, váza, aki kisebbet akar, mondjuk 5 ezer vagy ezer forint értékben, ezek közül is tud válogatni.
2012. márc. 5. 10:00
14/45 A kérdező kommentje:
Ezért gondoltam, hogy megadnánk áruházat, cikkszámot, árat, hogy így tudjanak választani. Így olyan dolgokat kapnánk, amikre szükségünk van és ezek örök emlékek lesznek.
Ha pedig pénzt kapunk, akkor azt hétvégén elvásároljuk a kajára és semmi emlék nem marad. Akkor sem az igazi, ha mi vesszük meg belőle azt, amit szeretnénk. Sokkal jobban szeretnék arra gondolni, hogy ezt a mikrót a nagymamámtól kaptam, mit arra, hogy vettük valakinek a pénzéből, amit az esküvőnkre szántak, stb.
2012. márc. 5. 10:03
15/45 A kérdező kommentje:
Nálunk nem lesz lagzi, csak vacsora, így menyecske tánc sem.
2012. márc. 5. 10:06
16/45 anonim válasza:
Te tudod, de én csak a bonyodalmat látom ebben.
Én vendégként is úgy gondolkodok, hogy remélem pénzt kér a pár, a fene se akarna még arra időt szánni, autózni, sorban állni, teszem azt egy mosógépet hazacipelni stb.
2012. márc. 5. 10:07
17/45 A kérdező kommentje:
Hát akkor mégis lesz a személytelenebb pénz. Nem szeretném, hogy a rokonságban is ennyi bonyodalom legyen. Bár tudom, hogy ők szívesen támogatnának minket, mert nagyon jó kapcsolatban vagyunk velük, anyagilag sem áll rosszul senki. Szerintem ők fel tudnák fogni a dolog lényegét.
2012. márc. 5. 10:10
18/45 anonim válasza:
Én biztosan nem terhelném a vendégeket, hogy áruházakba rohangáljanak és méricskéljenek, ez nagy fejtörést fog okozni mindenkinek. Másrészt ti tudjátok mi illik a lakásba, a színeket így hogy válogatják össze hogy harmonikus legyen? Továbbá, hol láttál te 13ért gardróbszekrényt? EGy új 50nél kezdődik, szekrénysor 80-90nél!! Miről beszélsz???
2012. márc. 5. 10:10
19/45 anonim válasza:
Az egész elgondolásotok úgy baromság ahogy van...a gyerekeiteket meg ki fogja öltöztetni, a rokonság? Ha nem tudtok fontos dolgokra pénzt félretenni, az nagyon gáz
2012. márc. 5. 10:12
20/45 A kérdező kommentje:
A praktiker újságban láttam, a ajtós, 3 polcos 13 ezer. Mivel tetőtéri is kicsi a lakás, ezért nekünk nem kellenek hatalmas szekrények, mert nem férnének el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!