Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi pénzt vigyen ajándékba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt vigyen ajándékba esküvőre egy 5 fős család (apa, anya és 3 kicsi gyerek)?

Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
75%

Ez nekem nagyon tetszik:-)

Miután összeveszett mindenki mindenkivel,a kérdező benyögi,hogy testvérnek lesz.

Itt rögtön megemelkedtek a pénzek a vitat tárgyát képező 20ezerről 100-200 ezerre.Vita vége,mindenki bólogat.

A kérdező meg röhög,mert már tudja,hogy nem visz semmit az eküvőre,csak egy tányérkészletet,hiszen a testvére nem vár mást,mert nagyon jól megbeszélték,hogy ennyit tudnak.Majd a többi rokon bepótolja.

2012. febr. 25. 16:00
 52/81 anonim ***** válasza:
52%
Irta valaki, h kaparos sorsjegyet kaptak. Na ez az ötlet nekem nagyon tetszik, kar, hogy amikor nekünk volt lagzink, ez a megoldas nem jutott eszembe. Meg menyasszonytancra is jonak tartom(bar nekünk az sem volt:)). Megkerdezhetem, h a 25e kaparosbol mennyi jott be?!:)
2012. febr. 25. 16:19
 53/81 anonim ***** válasza:
86%

"...Én őszintén szólva most hallom először, hogy a vendégek a vacsorájukat meg a szórakoztatásukat "fizetik ki" a lagzin,..."

Ha a barátaiddal elmész vacsorázni/bulizni valahova, akkor ki fizet? Mindenki a magáét vagy az aki az ötletet felvetette fizeti az összes emberét?

2012. febr. 25. 17:05
 54/81 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy valóban a kérdező marhára beleírhatta volna a kérdésbe, hogy testvér esküvő lesz mert nagyon nem mindegy, bár a vita így is tanulságos lett.
2012. febr. 25. 17:07
 55/81 anonim ***** válasza:
38%

17:05: Ha meghívom őket, akkor én fizetem, egyébként mindenki a magáét. De az esküvőn ugye MEGHÍVOTT vendégek vannak. Innentől kezdve pedig nem kérdés, hogy ki állja a cechet...

Ezt inkább ahhoz hasonlítanám, mintha meghívnám a barátaimat ebédre, és elvárnám tőlük, hogy fizessék ki az árát... ez azért nem annyira normális, ugye?! Persze, illik vinni ajándékba valamit, ha meghívnak, de a kaját kifizettetni szerintem nem úriemberhez méltó...

2012. febr. 25. 18:08
 56/81 anonim ***** válasza:
100%
kaparós sorjegyes vagyok,olyan 30-35ezer,szóval kis nyereség,de benne volt a lehetőség,így nagyon örültünk neki,na meg mi mketten nagy gamblerek vagyunk a férjemmel:)
2012. febr. 25. 18:43
 57/81 anonim ***** válasza:
74%

Lehet, hogy már írták, nem tudom, ennyi választ nem olvasok vissza.

Ami a lényeg, hogy akinek nem tudja kifizetni amennyibe került, az utasítsa vissza a meghívást a lagzira, és menjen el megnézni csak a szertartást, az nem kerül semmibe. Kivételt képeznek a közeli családtagok, nekik akkor is ott a helyük a lagziban, vagy csak ünnepélyes ebéden, vacsorán, ha egy fillérjük sincs.

A többi meghívott rokon, barát meg legyen annyira jellemes, hogy ha nincs pénze, nem megy el a lagziba, és ezt idejében jelzi.

2012. febr. 25. 18:50
 58/81 anonim ***** válasza:
78%

57-es: igen, írtam többek között én is. jól le is hurrogtak. itt mindenki szerint gerinctelen dolog pénzt várni. szerintük nem is kell adni. és gáz vagyok, hogy úgy vélem, minimum nullásra érdemes a részemet kihozni...

szóval idejöttél arányt rontani :D

2012. febr. 25. 18:59
 59/81 anonim ***** válasza:
51%
Na halljátok, ha a mai menyasszonyok így gondolkoznak, én soha többet nem megyek esküvőre! Irtó kiábrándító! Valahányszor meghívtak, mindig megkérdeztem, hogy mit szeretnének, és azt adtam. De úgy, hogy elvárják, nekem elmegy a kedvem az egésztől. Az ajándéknak az a lényege, hogy szívből adják...
2012. febr. 25. 19:05
 60/81 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként tényleg megkérdezem most már: ha a barátaitokat meghívjátok vacsorára, otthonra, tőlük is elvárjátok, hogy fizessék ki a vacsorájukat?
2012. febr. 25. 19:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!