Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet szépen a násznép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet szépen a násznép tudtára adni h nem ajándékot szeretnénk hanem inkább pénzt?

Figyelt kérdés

Az ok egyszerű:6 éve vagyunk együtt és van egy 2,5 éves kislányunk is.Tehát mindenünk megvan, nincsen szükségünk étkészletre vagy ágyneműre vagy ilyesmi.

Valahogy szépen szeretném ezt megírni és a meghívó mellé rakni egy kis papíron.

2011. dec. 3. 16:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
55%
Értem én, hogy nem ingyen van, de ti akartok összeházasodni és nem a vendégek, akkor miért nekik kellene finanszírozni? Szerintem ez nem mindenki közös érdeke, hanem a tiétek, a többiek azért vannak ott, hogy örüljenek nektek és nem azért, hogy lehetőségetek legyen megházasodni.
2011. dec. 3. 17:17
 12/66 anonim ***** válasza:
49%

Akik ennyire okosak, azok csináljanak maguknak olyan esküvőt, hogy nem kérnek semmit!!!! Miért kell beleszólni mások dolgába? Nem azt kérdezte, hogy miként vélekedtek róla

!

2011. dec. 3. 17:18
 13/66 anonim ***** válasza:
42%
Én nem mennék el olyan esküvőre, ahol pénzt kérnek, ezért a válaszom helytálló, mert szerintem sehogyan nem lehet ezt kulturáltan közölni. A fene se akar olyan helyre menni, ahol csak azért látják szívesen, mert a párnak hozzájárulásra van szüksége. Ennyi erővel otthon is maradhatnék, ha átutaltam nekik a pénzt.
2011. dec. 3. 17:22
 14/66 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom mit kell itt felháborodva. Mi minden esküvőre pénzt adtunk, mivel nem akartuk, hogy legyen nekik 3. étkészletük, 8. kávéfőzőjük, főleg ha már volt saját lakásuk. A pénzből azt vettek, amit ők akartak a közös élethez.
2011. dec. 3. 17:23
 15/66 anonim ***** válasza:
41%

Akik ennyire okosak, azok csináljanak maguknak olyan esküvőt, hogy nem kérnek semmit!!!! Miért kell beleszólni mások dolgába? Nem azt kérdezte, hogy miként vélekedtek róla

!

1. de, kérnek valamit. pénzt...

2. a válaszokban van megoldás is.

2011. dec. 3. 17:24
 16/66 anonim ***** válasza:
36%
Nem baj, hogy azoknak írtam, akik fel vannak háborodva, hogy pénzt kérnek. Ők csináljanak olyan esküvőt, hogy egy árva forintot se kérnek.
2011. dec. 3. 17:25
 17/66 anonim ***** válasza:
77%
Ha én úgy döntök, hogy pénzt adok, az teljesen rendben van, sőt, ha úgy hívnak meg, hogy semmire sincs szükségük, mert régóta együtt élnek és mindenük megvan, akkor is pénzt adok, de ne kelljen már azt éreznem, hogy velem fizettetik az esküvőt...
2011. dec. 3. 17:25
 18/66 anonim ***** válasza:
44%

Na ne mondjátok, hogy nem korrekt válasz az, ahol azt írják, hogy gáz pénzt kérni.

"Hogyan lehet szépen a násznép tudtára adni h nem ajándékot szeretnénk hanem inkább pénzt?"

SEHOGY - és ez szerintem igenis értelmes válasz

2011. dec. 3. 17:27
 19/66 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak akik értelmes dolgot írtak.Külön köszönet a kis versekért!

Nem azt mondtam h pénzt kérünk és aki nem hoz pénzt az be sem engedjük.Általában szoktak nászajándékot venni kérés nélkül is.Én csak azt szeretném a tudtukra adni h nem kérünk ajándékot hanem azt a pénzt amit esetleg az ajándékra szántak adják oda nekünk.Ennyi.Szó nincs arról h a násznépnek kell finanszírozni az esküvőt csupán csak annyi van h nem ajándékot akarunk hanem inkább annak az árát ha lehet.

Amúgy meg csak az házasodhat össze akinek sok pénze van?Nekünk nincs sok pénzünk de mégis szeretnénk házasok lenni.Nem hiszem h olyan nagy probléma ez.Azért is lesz kicsi mert nem akarunk sokat költeni rá.Nem lesz semmi flanc de annál kicsit szebbet szeretnénk minthogy bemegyünk az anyakönyvvezetőhöz két tanúval.

2011. dec. 3. 17:33
 20/66 anonim ***** válasza:
58%
Ezek a versikék annyira bugyuták meg bénák, hogy nem tudom megérteni, hogyan írhatják rá őket felnőtt emberek egy olyan papírra, amivel az életük legfontosabb döntésének a megszentesítésére hívogatnak.
2011. dec. 3. 17:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!