Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet szépen a násznép tudtára adni h nem ajándékot szeretnénk hanem inkább pénzt?
Az ok egyszerű:6 éve vagyunk együtt és van egy 2,5 éves kislányunk is.Tehát mindenünk megvan, nincsen szükségünk étkészletre vagy ágyneműre vagy ilyesmi.
Valahogy szépen szeretném ezt megírni és a meghívó mellé rakni egy kis papíron.
Akik ennyire okosak, azok csináljanak maguknak olyan esküvőt, hogy nem kérnek semmit!!!! Miért kell beleszólni mások dolgába? Nem azt kérdezte, hogy miként vélekedtek róla
!
Akik ennyire okosak, azok csináljanak maguknak olyan esküvőt, hogy nem kérnek semmit!!!! Miért kell beleszólni mások dolgába? Nem azt kérdezte, hogy miként vélekedtek róla
!
1. de, kérnek valamit. pénzt...
2. a válaszokban van megoldás is.
Na ne mondjátok, hogy nem korrekt válasz az, ahol azt írják, hogy gáz pénzt kérni.
"Hogyan lehet szépen a násznép tudtára adni h nem ajándékot szeretnénk hanem inkább pénzt?"
SEHOGY - és ez szerintem igenis értelmes válasz
Köszönöm azoknak akik értelmes dolgot írtak.Külön köszönet a kis versekért!
Nem azt mondtam h pénzt kérünk és aki nem hoz pénzt az be sem engedjük.Általában szoktak nászajándékot venni kérés nélkül is.Én csak azt szeretném a tudtukra adni h nem kérünk ajándékot hanem azt a pénzt amit esetleg az ajándékra szántak adják oda nekünk.Ennyi.Szó nincs arról h a násznépnek kell finanszírozni az esküvőt csupán csak annyi van h nem ajándékot akarunk hanem inkább annak az árát ha lehet.
Amúgy meg csak az házasodhat össze akinek sok pénze van?Nekünk nincs sok pénzünk de mégis szeretnénk házasok lenni.Nem hiszem h olyan nagy probléma ez.Azért is lesz kicsi mert nem akarunk sokat költeni rá.Nem lesz semmi flanc de annál kicsit szebbet szeretnénk minthogy bemegyünk az anyakönyvvezetőhöz két tanúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!