Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot vigyünk ebben az esetben?
Unokatestvérem esküvője lesz. 21 vagyok a párom 24. Nem úgy hívtak meg, hogy család, + nyugodtan vigyem a párom is, hanem minket kettőnket külön, igaz csak szóban, mert Ő nagyon messze lakik, én meg mindig koliban vagyok. Gyors meghívás volt, mikor mindketten ott voltunk.
Tehát tiszta sor, hogy ajándékot külön kell vinnünk. Tudja mindenki, hogy nincs még saját keresetünk tanulunk mindketten. Milyen ajándékok jöhetnek szóba ilyenkor?
szerintem nem kell külön külön ajándékot vinnetek!!
egy pár vagytok,ugyhogy közösen vegyetek valamit!
Szerintem se kell külön ajándékot vigyetek, és általába ugy szokták, hogy megkérdezik, hogy mire lenne a fiatal párnak leginkább szüksége, és ha úgy látjátok, hogy nem drága akkor megvehetitek azt!!!
Remélem tudtam valamit segíteni!!
Kérdezzétek meg, hogy mire van szükségük. Az a legtisztább.
Vagy adjatok pénzt/valami kis személyes dolgot, amit tudnak is használni. Nálunk volt pl. olyan, hogy "nászéjszaka-csomagot" állítottam össze (masszázsolaj, csoki, vicces óvszer, kinyomtatott pózok stb.), nagy sikere volt és megvolt fillérekből.
Szerintem élményt adjatok ajándékba. 5000 Ft-ért is van már ajándékkártya, kb 60 féle élményből választhatnak tetszés szerint. Ez nektek sem annyira megterhelő anyagilag talán (nem akarok pénztárcában turkálni), viszont egyedi és még mindig jobb, mint egy fényképalbum pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!