Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vicces ajándékot vigyünk esküvőre?
Figyelt kérdés
Valami olyanra gondolok ami egy örök emlék lehet de mégis vicces,és másnak nem jut eszébe!!2009. júl. 20. 16:14
1/13 anonim válasza:
Pénzt adj, semmi pedig felesleges bigyulát.
JObban örülnek neki, mint akármilyen vicces akárminek.
2/13 A kérdező kommentje:
Bocsi úgy akartam írni hogy a pénzt vicces formában áttadni,vagy még a pénzen kívül valami apróságot amit a lagzin adnánk oda!!!
2009. júl. 20. 16:28
3/13 anonim válasza:
Nővéremék esküvőjén a sógoromnak adtak 2 db 1kg-os kenyérből készült papucsot.
4/13 anonim válasza:
Mi most szombaton voltunk esküvőn.Adtunk egy ruhaszárítót konyharuhával,zoknival egy alsónadrággal és egy tangával.Természetesen kiteregetve!Nagy nevetés volt!!!
5/13 anonim válasza:
nénikémék úgy kapták a pénzt, hogy egy mind egy nagy lufiban volt:)
6/13 anonim válasza:
Igaz, hogy nem esküvőre hanem ballagásra, de mi köttettünk pénzből "virág"csokrot.
Barátnőm lagzijába éjjel érkezett postás, és hozott nekik egy csomagot. Volt benne óvszer, terhesteszt, filcpapucs, cumi, Kámaszutra, sebtapasz, sikosítógél, .... több nem jut eszembe. Ezt közösen állítottuk össze, mindenki tett bele amit gondolt, a postás ismerős pedig szívesen elvállalta a plussz munkát. Jól sikerült poén volt, rengeteget röhögtünk.
7/13 anonim válasza:
Anyukámék esküvőjén volt, hogy olyan ajándékot kaptak, hogy egy marha nagy doboz volt becsomagolva. Mint egy mosógépé kb.) Kibontották, benne egy kisebb, aztán még kisebb, és így tovább, a végén egy nagyon kicsi doboz volt, amiben volt egy pici játékbaba meg egy cumi. De a pénzt is be lehet így csomagolni.
8/13 anonim válasza:
én vibrátort vettem, aztán nagy volt a meglepődés, de sztem jól sült el
9/13 anonim válasza:
Én ebből merítettem ötleteket: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..
10/13 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon jó már van miből szemezgetni köszönöm!!!
2009. júl. 20. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!