Milyen vicces ajándékötletetek van? Milyen hamis ajándékot adhatnék a barátomnak?
meg szeretném szivatni picit :D mert én ilyen gonosz vagyok. eddig csak egy ötletem van: nagy doboz kisebb még kisebb blabla...és a végén az utolso lesz egy levél hogy nem nyert :D vagy valami ilyesmi.várom az ötleteket erre is!!! (de persze kap rendes ajándékot!!!)
azt mondtam neki hogy nagyon lesz az ajándéka nála :D ő 2 méter magas :D ezzel keltettem fel a kíváncsiságát.
na. mit adjak neki?:D
:D
Egyik ismerősöm egy mágnest vett a barátjának, ami a fiúnak nagyon tetszett külföldön, de nem vették meg, és a lány megszerezte neki, mindezt egy tényleg gigantikus dobozba tette bele, amit teletömködött mindenféle papírral meg ilyesmi, hogy eltűnjön benne az ajándék. Vicces volt:D
köszi ez mind fantasztikus!:D
ja meg puding a kedvence szoval homokvárformába szeretném kiönteni :D ma próbálom ki remélem megáll :D:D
MÉG MÉG MÉG ÖTLETEKET :D
van olyan bolt ami ilyen ajándékokkal foglalkozik
én egyszer vettem egy olyan szép kinézetű fém dobozt azt hittem hogy hű milyen szép megveszem majd valakinek beleteszem az ajándékát :D és kinyitottam és volt benne egy mű kutya szar XD :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!