Ismerek egy testvérpárt akik ha összevesznek, mindig egymás anyját szidják, nem vicces ez? :D
Valóban inkább szomorú, mint vicces, de van azért ennek humoros aspektusa is.
Egyszer nagyon összezördültem öcsémmel, a fejéhez vágtam, hogy az anyját, mire visszkézből jött a válasz, hogy ne szidjam, az enyém is. Nem tudtam jobbat kitalálni, mint "Nekem régebb óta az anyám, én szidhatom.".
Anyu persze nem értékelte, így mindketten szobafogságot kaptunk. (Akkoriban még egy szobánk volt. Édesanyám is tudta, hogyan kell nevelni a gyereket. Rendezzük le zárt ajtók mögött a dolgot, csak ne csináljunk rendetlenséget.)
10-10! Igen, az vagyok. Mikor odabújik hozzám, és azt mondja, hogy el sem tudna képzelni nálam jobb anyukát...
Egyébként nem tudom, van-e gyereked, és ismerős-e az a helyzet, amikor egyet elmondasz 100-szor, de ne adj Isten, hogy úgy legyen, és már felrobbannál a legszívesebben...
Semmi rondát nem mondtam, volt egy beszólásom, amin aztán mind a ketten elnevettük magunkat.
Persze, nem kizárt, hogy te szuper szülő vagy, ha itt osztod az észt.
10:10 vagyok
Nem akartalak megbántani.
Elhiszem ,hogy jó szülő vagy és jó életet kívánok neked és a gyermekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!