Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen vicces ajándékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen vicces ajándékot vigyünk esküvőre?

Figyelt kérdés
Valami olyanra gondolok ami egy örök emlék lehet de mégis vicces,és másnak nem jut eszébe!!
2009. júl. 20. 16:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez poén-ajándék, de aranyos, én már megcsináltam!

"A házasság nélkülözhetetlen kellékei"

1. Méz Hogy a mézes hetek minél tovább tartsanak

2. Fejfájás csillapító Ha a feleség nem akarja

3. Tanga bugyi Ha a férj nem akarja

4. Cumi A gólyára semmit ne bízzatok, mindent magatok csináljatok

5. Madzag, ragasztó Ha elszakadt, ha eltörött, talán még akkor is menthető

6. Egy kulcs Hogy mindig nyitva legyen a szívetek egymás előtt

7. Egy nagyító Hogy a társatokat mindig nagyobbnak (többnek)

lássátok önmagatoknál

8. Mágnes Hogy a vonzalom sose múljon el

9. Teafilter Sose legyetek fáradtak

10. Gumióvszer 1 sima (ma még nem akartok gyereket)

11. 1 tűvel átszúrva a közepe (ha már nagyon akarjátok)

12. Az utolsó rekeszbe lehet tenni a pénzt. Állítólag nem boldogít -

ha titeket sem, küldjétek vissza

Lehet kapni kreatív hobbiboltban ilyen rekeszes fadobozt, esetleg üvegtetővel (gyöngytartónak árulják). Abba kell belerakni ezeket a kütyüket, vagy ami poénos eszedbe jut, és ilyesmi szövegekkel kiegészíteni.

Szerintem marha jó, mi ilyeneket "osztunk", elég sok esküvő van mostanában. Utolsó rekeszbe jöhet a lóvé! :)

Ha gondolod, küldök róla képet!

Üdv

2009. júl. 21. 13:08
 12/13 anonim ***** válasza:
mont ezt akartam en is felmasolni a kerdezonek, megeloztel, elozo valaszolo, de en is ugy hiszem nagyon jo ajandek, otletes e s vicces
2009. júl. 26. 12:35
 13/13 Cosma Pekka válasza:
Pénzeszsákba ( tudtam szerezni szétszakadt selejtes postászsákot ) néhány kg. aprót beleszórni, újságpapírral meg kitömni, hogy mutasson is! Amíg válogatják meg visszaváltják, addig sem unatkoznak, meg összeveszni is nehéz, amíg le vannak foglalva!
2015. aug. 24. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!