Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hamarosan lakodalomba megyünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamarosan lakodalomba megyünk, az ifjú párnak adunk vicces ajándékot, emellé kellenének nekem vicces kérdések?

Figyelt kérdés
szóval jó kis találós kérdések érdekelnének mert kesresgettem aneten de nem nagyon találtam...web helynek is örülök ha tudtok vagy konkrét találós kérdéseknek is.:)
2011. ápr. 12. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"Mikor nézed az anyóst félszemmel?

Mielőtt meghúzod a ravaszt."

2011. ápr. 12. 21:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem viccoldalakat nézz meg, és biztosan találsz jó néhányat az anyósviccek, abszolútos viccek és házasságról szóló viccek témakörében.
2011. ápr. 12. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

pl.:

- Melyik az a szent, akit az anyósával együtt ábrázolnak?

- ???

- Sárkányölő Szent György!

- Mi a különbség egy papagáj és az anyós között?

- ???

- A papagájt megtaníthatod kedves dolgokat mondani.

- Mi a különbség az anyós és a ceruzaelem között?

- ???

- Az elemnek van pozitív oldala is.

2011. ápr. 12. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

- Mikor kell az anyóst lecserélni?

- ???

- Amikor már nem indul első rúgásra.

- Mért nem lehet az anyóssal bújócskázni?

- ???

- Mert ki az a hülye, aki megkeresi?

- Milyen a jó anyós?

- Amelyik olyan, mint az üstökös: ritkán közelít és akkor is húzza a csíkot.

- Mi az: ha feldobják anyós, ha leesik semmi?

- ???

- Hát egy jó nagy mázli!

- Mi a különbség a kés és az anyós nyelve között?

- ???

- A kés egy idő után elkopik.

- Mi a hasonlóság az anyós és a hegyi ösvény között?

- ???

- Hogy mindegyik egy csapás!

(próbálom a kulturáltabbakat bemásolni, ami jó lehet lagzira)

2011. ápr. 12. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
46%

Azért anyós vicceket nem mondanék egy ifjú pár lakodalmán,mert kellemetlen szitu lehet belőle.

Inkább az ifjúpárra vonakozóak legyenek a kérdések.

Pl.

A feleségtől megkérdezni,hogy mi volt az első szava a férjnek,amikor először találkoztak.

Vagy tudja,hogy hány zoknija van a párjának és ehhez hasonlók.

A férjtől pedig olyanokat,hogy milyen kozmetikumot használ a felesége,hányas cipőt,melltartót hord stb.

2011. ápr. 12. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi az ajándék? Hátha akkor beugrana valami...
2011. ápr. 12. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:
hát én nem eröltetném ezt a vicces kérdést. én egyet se tudok ,de az eddigieken max kínomba nevetnék jópofizásból
2011. ápr. 12. 22:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! köszönöm az eddigi válaszokat, DE! én nem anyós vicceket szeretnék, azt majd mond a vőfély.Alapból mindkét anyós nagyon aranyos tehát nem jellemző rájuk semmilyen rossz indulatú tréfa, és valóban én sem szeretem annyira az ilyen erőltetett néha kínos anyós vicceket.... kérdezte valaki mi az a vocces ajándék:miután építkezni fognak kapnak kis lapát kis vödör játék talicska tégla szépen becsomagolva...itt az oldalon olvastam valahol egy olyan találós kérdést h:hol a legfeketébb a menyasszony???? afrikában..na valami ilyenekre gondolok..ami nem túl megalázó és nem túl kínos..mert én is rühelltem annó a kínosabbnál kínosabb kérdéseket a lagzinkon.szóval jöhetnek még a kérdések...
2011. ápr. 13. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!